Am nevoie , pentru un proces in Italia, de un document care acolo se numeste storic familiare, ce s-ar putea traduce prin istoric al familiei.Cine in Romania imi elibereaza asa ceva?Am nevoie de acest document pentru a demonstra componenta familiei din care facea parte fratele meu decedat.
Multumesc.
Ati inteles bine.Parintii care m-au facut au mai avut alti 4 copii.Cei care m/au adoptat nu au mai avut alti copii.Multumesc pentru raspuns.Si in legatura cu acest caz prezentat, inca o intrebare>statul italian nu a anuntat nici ambasada Romaniei si nici Consulatul de accidentul fratelui meu si nici de decesul acestuia , procedind la inmormintarea acestuia dupa doar 2 saptamini de la deces.Doar in urma sesizarri noastre catre Ambasada Romaniei in Italia am fost insttintatai oficial de decesul fratelui.Poate fi tras la raspundere statul italian pentru acest lucru?Parinti mei inca nu pot accepta faptul ca nu isi pot plinge copilul si nu ii pot aprinde o luminare la mormint.Precizez ca doar dupa 3 luni de la deces am fost insttintati .Va multumesc din nou.
Am sa incep mai intai prin a explica un pic situatia , pentru a intelege mai bine inainte de a pune intrebarea.Deci, la virsta de 2 ani am fost infiiata de o sora a mamei mele.nu as putea preciza ce tip de adoptie a fost, cu drepturi restrinse, depline ...sau cum o mai fi.Parintii mei naturali mai au inca 4 copii, deci eu mai am o sora si trei frati cu care am mentinut un raport strins in tot acest timp, considerindu/ne frati in continuare.Din nefericire, unul dintre ei si/a pierdut viata intr0un accident in Italia.Acum , intrebarea este daca eu pot fi considerata ca sora a lui si deci implicit mostenitoare.Va intreb deoarece avem deschi un proces in Italia si la componenta famigilie si a mostenitorilor nu stim cum sa mentionam.
Va multumesc.