avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... istoric al familiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

istoric al familiei

Am nevoie , pentru un proces in Italia, de un document care acolo se numeste storic familiare, ce s-ar putea traduce prin istoric al familiei.Cine in Romania imi elibereaza asa ceva?Am nevoie de acest document pentru a demonstra componenta familiei din care facea parte fratele meu decedat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:01, 19 Iulie 2010
Nu exista asa ceva, dar puteti face aceasta dovada cu certificatul de nastere al fratelui dvs, cu certificatul de deces si cu certificatul de casatorie al parintilor (pe actele fratelui dvs, sunt trecute numele parintilor). Mai departe, puteti dovedi cu actele dvs. de stare civila ca aveati aceiasi parinti ca si fratele dvs. s.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Mostenire mayacrisan mayacrisan Buna as dori sa aflu actele necesare pentru a dovedi calitatea de mostenitor dupa mama mea : sunt o femeie divortata, eu am toate actelede stare civila, dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune, nu am actele imobilului din masa succesorala danielstroe danielstroe Buna ziua, Am un var primar care a murit in 2009. Eu sunt singurul mostenitor al lui, a lasat in urma o casa+ teren intr-un sat.... Vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)