daca se va ajunge in instanta, va trebui sa soicitati in mod expres introducerea in cauza a societatii de asigurari, care va fi cea care va suporta cel mai probabil toate pagubele, inclusiv daune morale
Dar firma la care am lucrat nu va trebui sa ma despagubeasca si ea, deoarece eram in interes de serviciu ? Sau va trebui sai actionez si pe ei in instanta ?
Salut. Acelasi lucru l-am patit si eu acum 5 luni de zile. Parerea mea este sa o actionezi in judecata, chiar daca este un proces de durata. In ziua de astazi nu poti avea incredere nici macar in umbra ta. Intrebarile mele sunt: ati facut amiabila?, de la udristei ce documente ai primit? Da mai multe detalii. Daca nu ma insel inca poti scoate certificatu medico-legal chiar daca au trecut atata timp(asta daca poti dovedi ca deviatia de sept ai capatato in urma accidentului).
Am inteles. Dar ma gandesc ca este imposibil ca firma sa piarda asemenea contracte. Eu am plecat din cauza faptului ca nu isi respectau obligativitatea platii salariilor la timp(am posibilitatea de a lua masuri in privinta aceasta?).
Buna tuturor. Zilele trecute ma-m lovit de o mica problema, la care sper sa gasesc un raspuns cat mai urgent. M-am angajat la o firma pe data de 16.10.2010, intre timp mi-am gasit in alta parte, unde salariul este mai bun , conditii mai bune de munca, etc, etc .... Vreau sa aflu daca sunt obligat sa stau in preaviz 15 zile muncitoareX-(, avand in vedere ca nu am nici 1 luna de la data semnarii contractului de munca? Ce "piedici" pot intampina. Astept urgent raspunsurile dumneavoastra.
am reusit sa-mi angajez un avocat din zona, am depus plangerea penala impotriva faptuitorului, iar acum astept. stie cineva cam cat dureaza pana la rezolvarea cazului?