Va scriu in numele mamei mele careia i s-a retras dreptul de a mai primi pensie de handicap din 01.01.2012 desi este pensionata initial pe caz de boala conform legii 19/2000 din data de 01.09.2001.A tot fost chemata la o reevaluari iar in 2006 a primit certificat cu grad de handicap permanent.Intrebarea mea este :Daca este pensionata pe caz de boala recunoscandu-se ca este bolnava sa i se retraga acest drept?Nu ar fi normal daca cei din comisia de reevaluare sa-i retraga si dreptul la pensie daca nu-i recunoaste gradul de handicap?
Sunt sigura ca nu am lovit nici o masina pentru simplu fapt ca coliziunea s-a produs zic ei dimineata ,eu am copil mic si nu plec nicaieri pana la 12 si daca plec circul cu masina max 40-45/h si oricum daca se intampla asa ceva neavand muzica tare data sa aud copilul trebuia macar sa aud asa ceva .Dupa urma zgarieturii trebuia sa ma ciocnesc cu el si avariile trebuia sa fie mai mari,in plus cel lovit a spus ca circulam cu viteza,ca am depasit fara sa ma asigur si fara sa semnalizez!!!De unde stia el ca nu m-am asigurat?Am coborat in parcare si am masurat eu personal inaltimea oglinzii de la golf 4 masina care a spus ca am acrosato,oglinda lor se afla la 90 cm de sol iar zgarietura e la 1m dif 10 cm,si de fapt zgarietura e mai mult mizerie ca daca dai cu degetul se sterge .Unde pot depune plangere?Ce trebuie sa scriu?
Ma numesc Adriana si problema este urmatoarea:ieri 09.07.2010 m-a cautat un politai de la rutiera cum ca 07.06.20010 as fi acrosat o oglinda fara sa opresc.A venit si a vazut masina in parcare deoarece nu am asigurare .Oginda mea este intacta dar exista o zgarietura sub geamul din fata dreapta si el a concluzionat ca eu i-am lovit oglida omului spargandu-i carcasa si oglida .M-am prezentat la politie unde mi s-a luat carnetul pt 30 zile ,talonul,placutele de inmatriculare si amenda 1000ron,fara a -mi demonstra ca eu am lovit oglinda omului si fara sa-mi arate macar o fotografie cu oglinda sparta.Am chemat o cunostinta care lucreaza la daune si mi-a spus ca acea zgarietura nu poate fi de la o oglinda .Acum ce sa fac?