avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate raluca peia

Activitate raluca peia

Răspuns la discuția Fisa postului
In sfarsit am castigat procesul cu cei de la firma si s-a hotarat sa mi se plateasca despagubiri,imi puteti spune in cat timp trebuie sa mi se plateasca acele despagubiri? Multumesc.
Discuție reactivare pfa
Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si cam cat m-ar costa tot?
Multumesc foarte mult.
Sa va explic ,am fost angajata ca si promoter la data de 01.04,pe firma euro gsm 2000, in data de 06.04 toti angajatii trebuiau sa isi dea demisia de pe eurogsm deoarece eram preluati de societatea HR Franchising,eu nu mi-am dat demisia de pe acel post de promoter.Pe HR Franchising care functiona din 06 04 la acest punct de lucru am semnat alt contract de munca pe functia de reprezentant vanzari,in data de 12.04,iar pe fisa postului arata ca sunt in functia de reprezentant vanzari din 01 04,cand se functiona pe vechea firma pe euro gsm.deci fisa postului a fost semnata pe 01.04,cand nici macar nu functiona HR Franchising la acest punct de lucru,si nu stiu cum mi-a incetat contractul de promoter de pe vechea firma.Au facut numai tampenii astia si acum ne acuza pe noi de tot felul de prostii.
Deci e valabila fisa postului?eu pe data de 01.04 lucram pe alt post.abia din 12.04 am lucrat pe postul de reprezentant vanzari si pe societatea cea noua ce functiona din data de 06.04
Răspuns la discuția CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA
Inca ceva,nu mi-a fost solicitat carnetul de munca,desi am declarat ca detin carnet de munca,i pot acuza si de acest lucru?
Mai am o intrebare ,scuze ca va ametesc cu intrebarile,dar sunt in proces cu aceasta firma,de ce toate CIM,la conditiile de munca sunt facute conform legii 31/1991,adica salariatii lucreaza in conditii grele,vatamatoare si periculoase cu o durata de sub 8 ore /zi.eu lucram in conditii normale si chiar mai mult de 8 ore pe zi.
Am vazut mai multe modele de CIM,si toate erau facute conform acestei legi,e posibil ca cei de la firma pur si simplu sa fi luat un astfel de model de pe internet,si sa il faca sa fie facut?
certificatul medical trebuie intocmit de medicul de la medicina muncii? nu de cel de familie adica imi da o adeverinta cum ca sunt apta pentru munca,fara analize fara nici o dovada.
Sunt in proces cu firma la care am fost angajata,si vreau sa invoc nulitatea cim.nu mi s-a facut vizita medicala niciodata,desi in regulile de procedura ale lor,scrie ca nu este valabil cim fara certificat medical.
AM CITIT CA DACA NU AM FACUTA VIZITA MEDICALA DE CATRE MEDICUL DE LA MEDICINA MUNCII,CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA POATE FI DECLARAT NUL.EU NU AM FACUT ACEA VIZITA.