avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... reactivare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

reactivare pfa

Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si cam cat m-ar costa tot?
Cel mai recent răspuns: marrynyca , utilizator 11:57, 15 Iunie 2011
Daca nu s-au schimbat codurile pina pe 25 aprilie (din cate imi amintesc), PFA-ul a fost radiat din oficiu.
Se intocmeste hotararea AGA sau de decizia asociatului unic unde se prevede reluarea activitatii si data de la care se va relua activitatea.
Dosarul de la Oficiul Registrului Comertului contine, in original, cererea de inregistrare (formular tipizat), declaratia tip pe proprie raspundere privind activitatile comerciale pentru care se solicita autorizarea, certificatele constatatoare emise in baza declaratiei depuse la Registrul Comertului la momentul suspendarii activitatii, precum si dovada platii taxelor legale si a celor de timbru judiciar.
Costurile pt. reluarea activitatii ajung in jur de 100-150 lei.
Cu aceasta ocazie solicitati la ONRC si recodificarea codurilor caen.
Sunt si eu in situatia in care ai fost si tu la vremea respectiva. Doresc sa-mi reiau activitatea de PFA si nu stiu cum se procedeaza si ce tebuie sa fac. Te rog frumos sa-mi spui cum ai procedat tu. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)