avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Fisa postului trebuie sa aiba aceeasi data cu contractul de munca?
Fisa postului e pe data de 01/04,contractul pe 12/04,si firma functiona din 06/04.e posibil sa imi faca fisa postului cu 01/04 daca firma nu functiona atunci?

Ma scuzati ca pun foarte multe intrebari,dar e vorba de o firma foarte mare si cunoscuta,si mi-e frica sa nu ma faca buna de plata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 31 Martie 2011
Nu are cum sa se intocmeasca fisa postului inainte ca societatea si/sau salariatul sa-si inceapa activitatea.
In CIM scrie ca fisa postului este "anexa la prezentul contract" ; prin urmare, daca semnez CIM inainte de inceperea activitatii, rezulta ca semnez si fisa de post inainte.
Chiar daca este semnata inainte de semnarea CIM fisa postului produce efecte numai de la data inceperii activitatii (conf.CIM).
ursuletroz a scris:

In CIM scrie ca fisa postului este "anexa la prezentul contract" ; prin urmare, daca semnez CIM inainte de inceperea activitatii, rezulta ca semnez si fisa de post inainte.

In speta , nu sunt valabile ceea ce sustineti ... fisa postului este semnata pe data de 01.04 , c.i.m. pe data de 12.04 , iar societatea functiona din data de 06.04.
Deci e valabila fisa postului?eu pe data de 01.04 lucram pe alt post.abia din 12.04 am lucrat pe postul de reprezentant vanzari si pe societatea cea noua ce functiona din data de 06.04

Alte discuții în legătură

Fisa postului agent vanzari mcfc mcfc Buna ziua! Am si eu o rugaminte.Puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema? Dupa aproape un an de activite la o firma de distributie mi s-a dat sa ... (vezi toată discuția)
Modificare cim fara acordul angajatului Carmen00 Carmen00 In ce conditii poate fi modificata fisa de post si/sau norma zilnica de 8 ore? In momentul angajarii,am citit CIM si Fisa Postului ,acte cu care am fost de ... (vezi toată discuția)
Contract intre societati comerciale incoplect este valabil? gemi gemi va rog urgentraspuns .in anul 2007 am cesionat srl .noul patron a luat marfa de la o socitete din tm pe fila cec/dar contractul nu este complectat cu datele ... (vezi toată discuția)