avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract intre societati comerciale incoplect este ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract intre societati comerciale incoplect este valabil?

va rog urgentraspuns .in anul 2007 am cesionat srl .noul patron a luat marfa de la o socitete din tm pe fila cec/dar contractul nu este complectat cu datele administratorului si nici cu datele celui care reprezinta firma ,are data redactari 30 05 2007 sidata iesiri din firma 01 06 2007 dar soferul delegat al firmei furnizoare tm zice caseu iam semnat si factura si contractul desi sunt 2 semnaturi diferite in decizia curti zice clar ca art 215 al 1,2 3.5 se aplica in urma incheierii unui contract intre societaiti deci e valabil contractul?
Cel mai recent răspuns: gemi , utilizator 01:29, 5 Februarie 2013
Va rog sa reveniti cu detalii, din postarea dumneavoastra nu se intelege nimic.
La care art. 215 faceti referire, din ce lege? La ce decizie faceti referire?
In principiu un contract este valabil incheiat daca cel care l-a semnat este reprezentatul legal al partii contractante sau este imputernicit sa semneze in numele partii contractante.
contractul intre doua societati, dar la rubrica cine reprezinta firma este doar numele fara date de identificare buletin adresa in calitate de adm dar este semnatura la incheirea contractului in dreptul numelui si mam referit la art 215 ,al 1.2 3.5 cpp .in decizia curti de apel jud zice clar ca art 215 se alica daca intre socitetai exista clar un contract se poate considera contract daca nu este complect?simai mult semnatura nu este a administratorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre societati comerciale raspundere penala ? gemi gemi buna seara ce contracte sunt valabile intre 2 societati un vinzator si cumparator si care nu este valabil in este posibil sa fiu incadrat la art 215 al 1,2 .3 ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate reprezenta firma oriunde? ContSters96055 ContSters96055 buna ziua! ma puteti ajuta cu un model de contract de reprezentare juridica si mai am o intrebare: ca si consilier juridic am voie sa reprezint firma in orice ... (vezi toată discuția)