avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract intre societati comerciale raspundere penala ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract intre societati comerciale raspundere penala ?

buna seara ce contracte sunt valabile intre 2 societati un vinzator si cumparator si care nu este valabil in este posibil sa fiu incadrat la art 215 al 1,2 .3 ,5 conform contractului mai ales daca contractul nu este complecat integral i lipseste datele asociatului e numai numele lui trecut si nui semnat de el si de altcineva /sunt cu procesul la curtea de apel b si as vrea sai arat judecatorilor cum se incheie si este valabil un contract multumesc
Cel mai recent răspuns: gemi , utilizator 18:37, 12 Februarie 2013
Incercati sa fiti mai coerent in exprimare si eventual folositi semnele ortografice.
Sincer nu am inteles nimic, probabil ca asa este redactat si acel contract...
~ Conținut șters la cerere ~
un srl vinde altui srl conform contract dar acest contract este redactat de firma furnizoare si la datele firmei cumparatoare nu este datele reprezentatului firmei decit numele si nici semnatura nui apartine cumparatorului este valabil ?contract incomplect la datele beneficiarului si marfa era cu termen de plata la 15 zile cu fila cec deci trebuia atentie mare firmei furnizoare ca doar ei au redactat contactul
Va rog sa expuneti problema dumneavoastra in propozitii scurte, nu se intelege nimic. Daca doriti sa va oferim un raspuns trebuie sa intelegem care este problema dumneavoastra.
e o problema mai complicata si nu stiu cum sa o explic. dar e vorba de un contract intre doua societati care nu este complectat integral lipsesc datele administratorului este valabil in instanta ?se poate condmna un om ?

Alte discuții în legătură

Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Contract intre societati comerciale incoplect este valabil? gemi gemi va rog urgentraspuns .in anul 2007 am cesionat srl .noul patron a luat marfa de la o socitete din tm pe fila cec/dar contractul nu este complectat cu datele ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pentru marturie mincinoasa si calomnie urgent gemilia gemilia buna ziua ,un anagajat la societate in calitate de sofer dar pute si primi acte si bani .a declarat la politie ca eu i-am semnat fila de cec si contractul ... (vezi toată discuția)