avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract intre societati comerciale raspundere penala ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract intre societati comerciale raspundere penala ?

buna seara ce contracte sunt valabile intre 2 societati un vinzator si cumparator si care nu este valabil in este posibil sa fiu incadrat la art 215 al 1,2 .3 ,5 conform contractului mai ales daca contractul nu este complecat integral i lipseste datele asociatului e numai numele lui trecut si nui semnat de el si de altcineva /sunt cu procesul la curtea de apel b si as vrea sai arat judecatorilor cum se incheie si este valabil un contract multumesc
Cel mai recent răspuns: gemi , utilizator 18:37, 12 Februarie 2013
eu am fost in calitate de administrator pina in 2007 dupa care am cesionato si toate asrea sau intimplat dupa cesiune ,cit timp am fost administrator nu am dat nici o fila fara acoperire si am lucrat cu multe firme din tara ma ajuta o caracterizare?
Este foarte interesanta situatia dumneavoastra, daca nu ati mai avut calitatea de administrator si asociat cand s-au emis file CEC fara acoperire, atunci de ce vi se atrage raspunderea penala? Practic dumneavoastra erati si sunteti un tert fata de activitatea societatii de la acel moment. Aveti un avocat care sa va reprezinte in proces?
Este foarte greu de inteles cum instanta refuza materialul probatoriu prin care dovediti ca sunteti o terta persoana fata de faptele petrecute la momentul cand nu mai aveati nici un fel de legatura cu societatea.
da si la parchet am cerut mi sa respins toate probele ce leam cerut ,plus ca sunt o gramada sau /si poate.,si dna procuroare a zis ca ca am semnat cu stinga .atunci de ce nu ma facut expertiza la mina stinga stinga? sunt condamnat pe nedrept cu martori mincinosi si politist conrupt as face public tot dosarul si la tv sau apelez la greva foamei in fata ministerului justitiei ?am avut avocati darrrrrr tot pe fuga au fost si ei exact ca judecatoarea sunt condmnat la 5 ani pt o fapta ce nu am comiso citesc dosarul zi si noapte si gasesc tot felu de minciuni numai stiu ce sa fac?
In ce stadiu procedural este procesul? Alegeti-va un avocat care sa va reprezinte si sa lupte pentru cauza dumneavoastra. Mai multe sfaturi pe acest forum nu va putem oferi.
sunt in recurs la inalta curte si sincer mie frica ca nu se citeste dosarul chiar suntem judecati dupa rechizitoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Contract intre societati comerciale incoplect este valabil? gemi gemi va rog urgentraspuns .in anul 2007 am cesionat srl .noul patron a luat marfa de la o socitete din tm pe fila cec/dar contractul nu este complectat cu datele ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pentru marturie mincinoasa si calomnie urgent gemilia gemilia buna ziua ,un anagajat la societate in calitate de sofer dar pute si primi acte si bani .a declarat la politie ca eu i-am semnat fila de cec si contractul ... (vezi toată discuția)