Va multumesc mult!
Dar invitatia se poate modifica? Pe 21 ar trebuii sa aflu daca mi'a fost aprobata sau nu...
Buna ziua!
As dorii sa stiu daca in invitatia pt un cetatean non-ue, deja facuta, se poate modifica perioada in care poate aplica pentru viza?
""Dreptul de sedere pe teritoriul Romaniei, ce va este conferit prin viza de scurta sedere, nu poate fi prelungit. Totusi, in cazul in care, din motive obiective, nu puteti parasi teritoriul Romaniei in termenul acordat de viza, puteti obtine o decizie de returnare de la formatiunile teritoriale ale Oficiului Roman pentru Imigrari, document care va permite sa mai ramaneti in Romania pentru cel mult 15 zile.""
Care pot fi aceeste motive obiective??
Va multumesc mult!
Buna ziua!
Eu si logodnicul meu (cetatean sirian) dorim sa ne casatorim in Liban sau Turcia luna viitoare, ce as vrea eu sa stiu este daca casatorindu'ma , el poate venii in romania cu mine? Si daca nu, avem vre'o facilitate prin faptul ca suntem casatoriti?? Ma refer la toata harababura pentru invitatie care dureaza prea mult..si etc! Avem vre'o portita de a scapa mai usor?
Va multumesc!!
Multumesc...am invatat site'ul acela, il spun ca pe poezie :P
Nu ne grabim cu casatoria..asteptam de 1 an..cred ca e suficient!!
Va multumesc mult!
ok...
ideea e ca pe el trebuie sa'l ia in armata in ianuarie, si am incercat sa'i fac invitatia dar mii s'a spus ca nu am nici o sansa sa o obtin daca nu ne'am mai intalnit inainte... asa ca o sa ma duc la el cateva zile dar deja este foarte tarziu...si ma gandeam ca faza cu Turcia ar merge...ce credeti?
Daca ne casatorim aici ar putea primii permis de sedere??
ce fel de dovada? viza?:hm:
Imi puteti da mai multe detalii va rog?
Se procedeaza la fel ca in Siria sau va avea nevoie de ceva acte in plus??
Va multumesc mult!
Buna seara!
Am si eu o intrebare in legatura cu viza pt Romania a unui cetatean sirian!
Daca acesta este plecat in Turcia si ii trimit invitatia acolo, poate el cere viza pt Romania de la ambasada din Turcia fara a mai fii nevoit sa se intoarca in Siria?
buna seara
In legatura cu invitatia, o va face tatal meu pt mine deoarece eu nu sunt proprietar iar pe contractul de vanzare-cumparare este trecuta si mama! as vrea sa stiu daca putem face invitatia fara nici o problema sau va trebuii ca mama sa dea vro' declaratie la notar??
Magda te astept cu mai multe detalii despre ce s'a mai intamplat, ma aflu in situatia ta si vreau sa stiu la ce sa ma astept!