avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Viza
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Viza

Buna seara!

Am si eu o intrebare in legatura cu viza pt Romania a unui cetatean sirian!
Daca acesta este plecat in Turcia si ii trimit invitatia acolo, poate el cere viza pt Romania de la ambasada din Turcia fara a mai fii nevoit sa se intoarca in Siria?
Cel mai recent răspuns: silent_scream , utilizator 11:08, 5 Noiembrie 2010
Da
Imi puteti da mai multe detalii va rog?
Se procedeaza la fel ca in Siria sau va avea nevoie de ceva acte in plus??

Va multumesc mult!
Trebuie sa prezinte si dovada sederii legale in Turcia.
ce fel de dovada? viza?:hm:
Viza, permis de sedere sau orice alt document emis de autoritatile turce, care face dovada statutului sau legal. Impedimentul este acela ca valabilitatea vizei romane nu poate depasi valabilitatea dreptului de sedere acordat de autoritatile turce. Pentru detalii va sugerez sa contactati ambasada sau consulatul in jurisdictia caruia se afla in Turcia: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Urgent - plecare în siria cu soțul, cetățean sirian AnaMalas AnaMalas Daca sunt căsătorită cu un sirian, iar el are dubla cetățenie, pentru a pleca in Siria cu el îmi trebuie visa sau este de ajuns certificatul de ... (vezi toată discuția)
Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)