avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent - plecare în Siria cu soțul, cetățean sirian
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent - plecare în Siria cu soțul, cetățean sirian

Daca sunt căsătorită cu un sirian, iar el are dubla cetățenie, pentru a pleca in Siria cu el îmi trebuie visa sau este de ajuns certificatul de căsătorie ?
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:58, 23 Iunie 2018
Intrarea în Siria se face pe baza vizei de intrare eliberată de ambasadele siriene.Daca nu detineti permis de sedere in Siria viza de intrare este necesara.

Daca va stabiliti domicilul in Siria, fiind casatorita cu cetatean sirian, primiti un permis de şedere cu valabilitatea egală cu cea a paşaportului romanesc.

Autoritatile romane au emis alarma de risc cu privire la calatoriile in Siria.Ar fi recomandat ca inainte de a va deplasa in aceasta tara sa anuntati autoritatile romane despre calatorie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator
Sfatul nostru este sa nu plecați in Siria sub nici o forma. E posibil sa nu reușiți sa va întoarceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz pentru cet.sirieni!!! ContSters262428 ContSters262428 Buna seara! Ajutati-ma va rog!!! Am dubla cetatenie (MD/RO),sint casatorita cu cetatean Sirian(6 ani si are permis de sedere in MD)...eu detin BI/Rom. si ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Viza silent_scream silent_scream Buna seara! Am si eu o intrebare in legatura cu viza pt Romania a unui cetatean sirian! Daca acesta este plecat in Turcia si ii trimit invitatia acolo, ... (vezi toată discuția)