Avem urmatorul scenariu: cuplu cu mari probleme financiare.... Sotul este alcoolic, bolnav de epilepsie si chiar a fost internat la un spital dee... nu stiu cum ii zice, dar numele lui face trimitere la nebuni.
Sotia pleaca in Italia, sa faca un ban iar sotul, ramas singur acasa, in loc sa puna mana sa faca treaba, sa-si intretina gospodaria si sa lucreze pe la altii, cum lucra de obicei, s-a pus pe baut. Cand a terminat banii, a inceput sa dea la schimb, pe bautura, graul, porumbul si faina. Apoi a inceput sa dea lucruri din casa, culminand cu mobila dintr-o camera. Ca sa vedeti cata minte are: a dat o butelie de aragaz(plina) pe un televizor stricat. Credea ca il poate repara pe al lui (cica s-a imbatat intr-o noapte si si-a trantit televizorul d epodea.)
A vandut tot ce-a prins in mana, deci, totul culminand cu vanzarea pamantului(nu stiu pe cati bani). Evident, sotia lui nu ar fi fost de acord cu vanzarea pamantului nici in ruptul capului.
Avand in vedere cele spuese mai sus, acum intreb: este vreo metoda de a anula aceasta vanzare? Ma gandesc ca, daca se poate demonstra cum ca e diliu, s-ar vanzarea ar putea fi anulata.
Pedalam cu viteza pe autostrada, tinandu-ma in spatele unui TIR fiindca vantul batea din fata si, in felul asta voiam sa reduc frecarea cu aerul. In spatele meu, masini. La un moment dat, o dacie alba, veche, ticsita cu cocalari, trece pe langa mine la mustatza si, cam in acelasi moment simt o usturime pe genunchi. Ridic capul si il vad pe unu’ tragand pe geamul masinii o curea.
Nu stiti cum as putea gasi posesorul autoturismului [editat de admin] ? Pana acum am aflat despre masina ca este asigurata la Astra. Daca ma duc la ei, as putea obtine datele personale ale asiguratului?