avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa gasesc un smecher
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa gasesc un smecher

Pedalam cu viteza pe autostrada, tinandu-ma in spatele unui TIR fiindca vantul batea din fata si, in felul asta voiam sa reduc frecarea cu aerul. In spatele meu, masini. La un moment dat, o dacie alba, veche, ticsita cu cocalari, trece pe langa mine la mustatza si, cam in acelasi moment simt o usturime pe genunchi. Ridic capul si il vad pe unu’ tragand pe geamul masinii o curea.

Nu stiti cum as putea gasi posesorul autoturismului [editat de admin] ? Pana acum am aflat despre masina ca este asigurata la Astra. Daca ma duc la ei, as putea obtine datele personale ale asiguratului?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: nikolos , utilizator 12:16, 28 Iulie 2011
Fie tirul era un tractor, fie bicicleta dv. este tunata :D (fie era limaita de viteza 30-40km/h)
Adresati-va politiei rutiere.
ContSters42179, utilizator
Eu vreau sa-mi fac dreptate discret :D

(era un sens giratoriu si TIR-ul nu prinsese inca viteza dupa ce a trecut de el)
Morom3t3, utilizator
Eu vreau sa-mi fac dreptate discret

In acest caz nu cred ca veti gasi raspuns in acest forum desi, daca ma gandesc bine, nu poate fi altul decat cel aratat in prima interventie.
AI SANSE MARI SA O GASESTI ORI DAND ANUNT LA MICA PUBLICITATE ORI LA REMAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut la 95 km / ora (restrictie de 40) alexmarasescu alexmarasescu Buna ziua. Ma confrunt cu o problema, aseara mi s-a retinut permisul pe o portiune de drum unde era restrictie de 40 km / ora. Politia a stat in spatele meu o ... (vezi toată discuția)
Copil pe bicicleta accidentat pe trecerea de pietoni florinl67 florinl67 Buna ziua, In seara zilei de 26 August 2010, odata ajuns la volanul masinii mele in dreptul unei treceri de pietoni o fata de 13 ani pe bicicleta a navalit ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)