avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate toma alice

Activitate toma alice

Răspuns la discuția admitere sng 2010
multumesc lafel si tie mult noroc caci in toate nu trebuie sa iti lipseasca norocul.chiar si sclipirea de moment in care iti amintesti ce trebuie scris tot noroc se numeste.te voi tine la curnt cum decurg lucrurile cand ma voi apuca serios de invatat
iulia raspunde-mi si mie te rog din experienta ta este atat de imposibil sa invati codurile mot a mo ?ma sperie putin gandul ca voi sunteti deja pregatiti.eu mai stau pana luni si ma apuc serios de invatat.mi-am luat o pauza de o saptamana sa imi revin dupa liceenta pt ca simteam ca nu sunt capabila sa ma apuc imediat de invatat
iulia o din cate am inteles tu ai mai participat la admiterea sng si deci experienta concuirsului o ai .imi poti spune si mie te rog daca este greu ?daca ai invatat doar codurile sau ai avut in vedere si tratate?si ince privinta consideri ca nu ai fost suficient de pregatita incat nu ai reusit?adica cam cum trebuie invatat sa fiu mai explicita .iti multumesc
iti multumesc pentru raspuns.am inteles ca examenul va fi in noiembrie cred ca este suficient timp pentru invatat.sti cumva cam cate locuri vor fi alocate ?aici maa refer raportat la anii trecuti poate ai mai multa experienta intrucat eu sunt debutanta in aspiratia spre acest concurs si am fost ocupata cu anul iv astfel incat nu am putut urmari foarte mult acest forum
iti multumesc din suflet pentru raspuns .Si asta inseamna ca sunt suficiente doar codurile si nu mai am nevoie de tratate ,cursuri ale profesorilor din bucuresti.......si asa mai departe?
dar te rog mult raspunde-mi doar daca sti cu certitudine pt ca nu imi pot permite esec in noiembrie.
nultumesc mult si imi cer mi de scuze pt insistenta dar chiar am nevoie de ajutor.

participi si tu la examenul de admitere de anul acesta?
ma alatur si eu voua am terminat liceenta si vreau sa ma pregatesc pentru sng .ma ajutati si pe mine va rog sunt putin debusolata.ma poate ajuta si pe mine cineva care stie cu exactitate ce trebuie invatat?coduri sau cursuri?si daca cursuri ce cursuri?va rog din suflet
Discuție admitere sng
imi spune si mie cineva care a fost admis in sng de pe ce cursuri trebuie invatat?va rog din suflet
eu am terminat la sibiu si nu stiu daca sunt compatibile cursurile profesorilor nostrii cu intrebariile de la admitere