avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng

imi spune si mie cineva care a fost admis in sng de pe ce cursuri trebuie invatat?va rog din suflet
eu am terminat la sibiu si nu stiu daca sunt compatibile cursurile profesorilor nostrii cu intrebariile de la admitere
Cel mai recent răspuns: ContSters155868 , utilizator 08:54, 14 Iulie 2010
Nu trebuie sa inveti dupa cursuri sau sinteze. Codurile sunt suficiente daca le inveti la perfectie. Eu am incercat anul trecut dar am avut ghinionul sa pic la cateva sutimi, recunosc, din vina mea. Nu am invatat codurile cuvant cu cuvant si s-a punctat pana si o virgula............
Spor la invatat!:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2010 laviniadin1985 laviniadin1985 Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)