Doresc sa inchid firma.Am un stoc de marfa de x lei.In cazul in care se imparte patrimoniul societatii catre asociati, care sunt taxele aferente?
Multumesc
De ce pot fi acuzat si daca da care sunt pedepsele daca, ca angajat al unei societati am emis facturi catre un client fara stirea acestui client si facturile nu au ajuns la el?
Buna ziua.
Dupa cat timp de la decesul unei persoane se poate face succiune de mostenitor?
Stiu ca exista si un ultim tip de mostenitor:statul.
Multumesc.
Buna ziua.
Politia a lasat o citatie in calitate de martor pe numele meu, dar nefiind acasa a lasat-o la un vecin.In caz de neprezentare pot fi sanctionat daca nu am primit-o personal.Este legal sa o lasa alcuiva? Daca pot fi sanctionat care ar fi aceasta?
Multumesc
Salut.
La ce suma se ridica cheltuielile cu un inchiderea unui punct de lucru.Sunt plecat din tara si vreau sa trimit suma exacta unui imputernicit.
Multumesc
Salut.
Am nevoie sa fac o procura la notar prin care sa imputernicesc un prieten sa-mi inchida firma.Problema e ca sunt plecat din tara si stiu ca pentru asta trebuie sa fiu de fata la notar.Stie cineva cum se poate rezolva problema?
Va multumesc.
Buna ziua.
Am inteles ca se poate dizolva o societate fara lichidare prin hotararea asociatului unic.si de altfel marfa de pe stoc va reveni asociatului unic.
Se platesc taxe impozite, tva cand se transmite marfa?
Daca da cum se calculeaza?
Multumesc