avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... procura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

procura

Salut.
Am nevoie sa fac o procura la notar prin care sa imputernicesc un prieten sa-mi inchida firma.Problema e ca sunt plecat din tara si stiu ca pentru asta trebuie sa fiu de fata la notar.Stie cineva cum se poate rezolva problema?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:53, 10 Noiembrie 2011
Dati o la Consulatul Romaniei din tara unde va aflati in limba romana sau la un notar din tara respectiva tradusa legalizata si apostilata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Procura pt plecare cu copii in strainatate in lipsa unuia din parinti iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut,, M-a rugat o prietena sa ma interesez cum ar putea sa faca rost de o procura pentru a putea pleca cu copii in strainatate dupa sotul ei. Sotul e ... (vezi toată discuția)
Schimbat buletin,parintii sunt in strainatate danylukristy danylukristy trebuie sa imi schimb buletinul,dar parintii mei sunt plecati in strainate si nu pot fi prezenti la ghiseu sa semneze pentru luarea in spatiu.Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)