avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere punct de lucru

Salut.
La ce suma se ridica cheltuielile cu un inchiderea unui punct de lucru.Sunt plecat din tara si vreau sa trimit suma exacta unui imputernicit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:22, 21 Noiembrie 2011
Radierea unui sediu secundar costa aprox. 200 lei.
Calculul exact se face la Registrului Coemrtului iar pentru aceasta suma se elibereaza factura/chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare caen nicusorbalea nicusorbalea vreau sa-mi schimb activitatea si ma intereseaza cam cat ma costa sa mai adaug un caen secundar si cat ma costa sa schimb si denumirea societatii. Pt ca in ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide un srl? BACAOANU BACAOANU Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii ... (vezi toată discuția)
Inregistrale la organul fiscal a punctului de lucru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Dupa ce obtin incheierea judecatoreasca ce atesta mentiunea referitoare la deschiderea unul nou punct de lucru, si dupa ce obtin si certificatul ... (vezi toată discuția)