Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Eu stiam ca pot iesi din tara fara declaratia notariala data de tata numai in statele UE, iar pentru alte tari, cum e Canada, am nevoie de aceasta hartie.
Nu stiam insa ca trebuie sa traduc si sa legalizez hotararea de incredintare a copilului. #-o Prin urmare, va multumesc din suflet pentru ajutor!
Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost casatorita niciodata cu tatal minorului). La sfarsitul lui iulie voi pleca, impreuna cu copilul, intr-o vacanta de o luna in Canada. In aprilie, tatal a dat o declaratie notariala in care isi exprima acordul in legatura cu plecare copilului (impreuna cu mine) in vacanta in Canada, in perioada X, cu compania aeriana Y si ca minorul va reveni in tara tot cu mine la data Z. Declaratia a dat-o in 3 exemplare, unul l-am lasat la Ambasada Canadei (cand am obtinut vizele), iar doua sunt la mine, pentru a le prezenta la iesirea din tara, pe aeroportul Otopeni.
As vrea sa stiu daca aceasta declaratie data in luna aprilie este OK sau ar trebui sa fie una mai recenta.
Multumesc!