avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate ramonel80

Activitate ramonel80

As dori sa va intreb cum ati aflat dumneavoastra de continutul mesajelor de la Laura catre sotul dumneavoastra?
Cristina&Iulia,

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Eu stiam ca pot iesi din tara fara declaratia notariala data de tata numai in statele UE, iar pentru alte tari, cum e Canada, am nevoie de aceasta hartie.

Nu stiam insa ca trebuie sa traduc si sa legalizez hotararea de incredintare a copilului. #-o Prin urmare, va multumesc din suflet pentru ajutor!
Buna ziua!

Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost casatorita niciodata cu tatal minorului). La sfarsitul lui iulie voi pleca, impreuna cu copilul, intr-o vacanta de o luna in Canada. In aprilie, tatal a dat o declaratie notariala in care isi exprima acordul in legatura cu plecare copilului (impreuna cu mine) in vacanta in Canada, in perioada X, cu compania aeriana Y si ca minorul va reveni in tara tot cu mine la data Z. Declaratia a dat-o in 3 exemplare, unul l-am lasat la Ambasada Canadei (cand am obtinut vizele), iar doua sunt la mine, pentru a le prezenta la iesirea din tara, pe aeroportul Otopeni.
As vrea sa stiu daca aceasta declaratie data in luna aprilie este OK sau ar trebui sa fie una mai recenta.
Multumesc!