avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia

Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in continuare si provoaca discuti intre noi. Relatia lor este de 10 ani. Femeia aceasta este plecata in italia si are o relatie de concubinaj cu un italian, dar are tupeu sa ii scrie sotului meu ca il iubeste si ca ii este dor de nebunile lor. Fetita mea cea mare are 9 ani si a crescut in scandalurile provocate de ea, baiatul meu are 8 luni si nu mai vreau sa creasca la fel, mai ales ca in familia mea acum sotul nu mai face scandal. Aceasta femeie are tupeul sa pretinda in fata sotului meu ca ii iubeste copii si ca vrea sa "ii smotoceasca". Eu nu vreau sa se apropie de ei si vreau sa il lase in pace pe sotul meu. Vreau sa imi spune-ti daca pot sa iau masuri asupra ei? ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: danyela78 , utilizator 13:27, 25 August 2010
Cred ca in primul rind ar trebui sa discutati problema cu sotul dvs.
Impotriva amantei sotului ori, dupa caz, amantului sotiei legiuitorul nu a gasit de cuviinta sa puna la dispozitia sotului fidel nici un mijloc. Daca stam sa ne gandim nitel solutia se dovedeste foarte inteleapta. Ce treaba aveti d-voastra cu Laura? Aaaa, se culca cu sotul d-voastra? Pai :blush2: asta e treaba d-voastra si a lui NU a d-voastra si a ei. Asada, legal nu aveti nimic de impartit cu ea ci cu el daca nu sta cuminte si anume puteti divorta. Banuiesc ca asta isi doreste si Laura si asta va si irita pe d-voastra.Ii scrie sotului d-voastra ca-l iubeste? Hmmm, desigur ca aceasta e obraznicie (insa obraznicia nu este trecuta nicaieri in Codul penal) si cred ca scrisorile va sunt destinate si d-voastra (poate, poate ii faceti pe plac si divortati) insa mai cred si ca el, sotul d-voastra, daca doreste sa pastreze actuala configuratie a familiei sale, este cel care poate sa-i scrie inapoi obraznicaturii si sa o potoleasca.
Cu sotul meu am discutat si nu o data de mai multe ori si mi-a promis ca nu o mai cauta. Dar barbati sunt slabi. Daca ea face ce vrea, de ce eu trebuie sa fiu la cheremul ei? Eu vreau liniste dar degeaba i-am spus sa il lase in pace si sa nu incerce sa se mai apropie de fetita mea (baietelul nu era atunci). Am aflat de la o cunostinta ca fetita mea participa la intalnirile lor si sotul meu ii cerea sa tina secret acest lucru. Nu mi-se pare normal acest lucru, mai ales ca fetita a asistat la discuti si certuri pe tema Laura. Aceasta femeie stia ca provoaca scandal pe vremea aceea si nu ii pasa. Acum am si un baietel de 8 luni si nu mai vreau sa treaca prin ce a trecut fetita. De ce pentru mine nu exista numai varianta divortului? Eu nu vreau aceasta varianta, dar vreau sa o potolesc. Culmea daca te injura cineva poti sa il dai in judecata, dar daca o obsedata il cauta pe sotul meu, eu nu pot face nimic, singura varianta este sa imi cresc copii fara tata.
daca ea este in italia atunci cum ia legatura cu dvs? de ce nu va schimbati toate numerele de telefon si adrese de mail? asa poate inceteaza....! stiu ca este foarte greu dar daca o ignorati, doare mai tare decat sa recurgeti la altele.... eventual poate aveti posibilitatea sa luati si dvs legatura sau o adresa de mail a concubinului acestei doamne in care sa-i transmiteti tot ce face ea, poate o potoleste acesta! succes si rabdare!
Sunteti o victima colaterala.Nu inteleg de ce ,ati suportat aceasta situatie atatia ani,timp in care ati stiut exact despre ce este vorba. Cu toate acestea ,vreti sa ramaneti in continuare in aceasta casatorie,numai ca cei mici sa aiba un tata?
Ei,mai tarziu imita sau mai rau iau exemplu ,ce au vazut in familie.Nu credeti ca daca sotul dvs.chiar ar vrea sa puna capat acestei situatii si sa aiba o familie normala,iar fi foarte usor sa o faca?Nu-l obliga nimeni sa mearga la intalniri,sau sa raspunda la mesaje.Nu dvs.trebuie sa rezolvati problema,ci sotul.

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)