avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia

Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in continuare si provoaca discuti intre noi. Relatia lor este de 10 ani. Femeia aceasta este plecata in italia si are o relatie de concubinaj cu un italian, dar are tupeu sa ii scrie sotului meu ca il iubeste si ca ii este dor de nebunile lor. Fetita mea cea mare are 9 ani si a crescut in scandalurile provocate de ea, baiatul meu are 8 luni si nu mai vreau sa creasca la fel, mai ales ca in familia mea acum sotul nu mai face scandal. Aceasta femeie are tupeul sa pretinda in fata sotului meu ca ii iubeste copii si ca vrea sa "ii smotoceasca". Eu nu vreau sa se apropie de ei si vreau sa il lase in pace pe sotul meu. Vreau sa imi spune-ti daca pot sa iau masuri asupra ei? ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: danyela78 , utilizator 13:27, 25 August 2010
Cred ca e o dubla obsesie:a sotului pentru acea femeie care se joaca cu el,
si a dumneavoastra pentru sotul care se joaca cu dumneavoastra.
Omul e sclavul propriilor alegeri,Puteti divorta si sa aveti o viata linistita alaturi de copii sau puteti sa traiti incontinuare o viata chinuita langa un om care se iubeste mai mult pe el si care face totul doar pentru satisfactia lui.Poate ca este slab dar este destul de destept ca sa lase femeile din viata lui sa se rafuiasca si sa ai rezolve lui problemele.Singura care poate face ceva pentru dumneavoastra sunteti chiar dumneavoastra insiva,dumneavoastra alegeti cum sa traiti in viata asta.Este doar parerea mea.
Eu cred ca ar trebui sa aflati mai intai pentru ce doriti sa ramaneti in relatia cu sotul si sa dati vina pe al treilea?
Trebuie sa fiti sincera. Ce faceti dv. este doar o impresie ca ati dori ca lucrurile sa fie normale, cu oameni normali etc.
Parerea mea este ca Laura se foloseste de el, si el de dv. La randul dv., din dorinta de a ramane langa un barbat cu orice pret, incercati sa aruncati toata vina pe Laura. Nu sunt de acord cu proverbul ales de dv. Si asta pentru ca, este posibil ca, in urma cu 10 ani, dv. sa fi intervenit in relatia lor.
Daca v-ati bazat pe faptul ca un copil va aduce iubirea unui barbat si nu ati luat in calcul ca un copil poate declansa doar iubirea paterna in sistemul afectiv al tatalui sau, ati gresit profund. Stiati ca Laura exista, de la bun inceput. Asta e!
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
elena138, utilizator
ia fa.le tu partie si trimite.l la laura.....
sa vezi cum vine singur acasa si nu.i mai trebuie nici o laura!
pune piciorul in prag daca vrei sa.l pastrezi!
daca nu....tine.o tot asa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)