avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia

Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in continuare si provoaca discuti intre noi. Relatia lor este de 10 ani. Femeia aceasta este plecata in italia si are o relatie de concubinaj cu un italian, dar are tupeu sa ii scrie sotului meu ca il iubeste si ca ii este dor de nebunile lor. Fetita mea cea mare are 9 ani si a crescut in scandalurile provocate de ea, baiatul meu are 8 luni si nu mai vreau sa creasca la fel, mai ales ca in familia mea acum sotul nu mai face scandal. Aceasta femeie are tupeul sa pretinda in fata sotului meu ca ii iubeste copii si ca vrea sa "ii smotoceasca". Eu nu vreau sa se apropie de ei si vreau sa il lase in pace pe sotul meu. Vreau sa imi spune-ti daca pot sa iau masuri asupra ei? ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: danyela78 , utilizator 13:27, 25 August 2010
o relatie de 10 ani, nu e totusi o aventura, o relatie pasagera.
ar trebui sa-l intrebati si pe amarat ce-si doreste, iar daca nu stie, sa-l ajutati sa afle.
de asemenea ar trebui sa va ganditi la dvs, la ce va doriti si sa actionati in acest sens. ori il trimiteti dupa ea, ori il tineti acasa.
nu e cazul sa va incapatanati sa pastrati o relatie care nu merita, va chinuiti pe dvs si pe cei din jur, timpul pierdut, nu vi-l da nimeni inapoi.
Cand avea fetita 4 ani sotul meu a plecat de acasa. Venea sa o vada pe fetita si de fiecare data cand pleca fetita ramanea plangand, de asemenea daca nu venea ma inebunea cu intrebarile despre tatal ei, in ziua respectiva. Culmea e ca nu s-a mutat la Laura. Dupa 6 luni, a inceput sa se roage sa il primesc inapoi. Daca va spun, ca mi-a promis ca nu o sa se mai intaleasca cu Laura si isi va vedea de famile, ma crede-ti? Da vede-ti dv, degeaba imi promitea el. Daca nu a cautat-o el pe Laura, l-a cautat Laura pe el......si iara discuti si certuri care au dus dupa doi ani la inaintarea actelor de divort de catre mine. Cert e ca iara ne-am inpacat. Dar cand mi-e lumea mai draga aflu ca Laura il cauta. Acum are o relatie stabila si ea. Crede-ti ca isi vede de viata ei? NU. Culmea vrea sa aibe si un copil cu acest barbat asta in timp ce ii trimite scrisori in care ii scrie sotului meu ca il iubeste. Ce face ea nu are legatura cu iubirea. Este mai repede obsesie. este OBSEDATA. Ii spune sotului meu, cu tupeu, ca ii iubeste copiii, asta in timp ce provoca certuri si scandaluri intre mine si sotul meu............................
Si eu sunt de parere ca 10 ani sunt cam multi....
Si mai cred ca vina cea mai mare o are sotul dumneavoastra.
Dumneavoastra traiti in acest moment un compromis,nu aveti o casnicie.Stiu ca suna dur,dar cred ca asta e adevarul.
Dar pana la urma fiecare alege sa traiasca asa cum vrea.(si v-o spune cineva care a acceptat multi ani compromisul)
Cei 10 ani sunt dovada faptului ca intre masculul in cauza si " Laura" nu are loc doar o aventura bazata pe atractie sexuala. Probabil "Laura" se simte bine cu domnul..dar nu il vede ca un potential sot sau tata pentru copii ei..motiv pentru care il cauta ocazional.. nedorind sa se implice intr-o relatie totala cu sotul dumneavoastra( nu doreste sa construiasca un viitor comun cu el)
Probabil atunci cand sotul a plecat.. a facut-o cu intentia de a se muta cu ea. Dar, deoarece ea nu l-a acceptat intr-un mod atat de serios, s-a intors la locul cald si sigur unde este primit indiferent de ce ar face. Daca nu a plecat pentru ea.. inseamna ca sotul dumneaoastra nu se mai simte bine in relatia cu dumneavoastra inca de acum 5-6 ani.. motiv pentru care cauta evadari din relatie(mai ample sau mai putin ample)
Probabil daca Laura i-ar fi oferit o relatie de cuplu completa( nu doar intalniri ocazionale si discutii.. fierbinti sau nu) casnicia dumneavoastra era incheiata de mult.
Mie sotul dumneavoastra imi pare obsedat. Obsedat de o femeie care se joaca cu el si care-l are la dispozitie cand doreste ..si pentru ca aceasta nu-l doreste in permanenta se "multumeste" cu femeia care e dispusa sa-l accepte oricand si oricum.
Oy-oy-oy ... Iulia a pus nu numai punctul pe "i" ci si sare pe rana ... din pacate cred ca are dreptate.

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute vanycerchez vanycerchez sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)