avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate matei329

Activitate matei329

Răspuns la discuția Despagubire RCA
pacat ca aveti un astfel de rating (dupa parerea mea foarte mare), raspunzand in nestiinta de cauza. sunteti praf.
sfatul meu e sa nu mai dati raspunsuri daca nu sunteti in tema.
Răspuns la discuția Despagubire RCA
@amdauna: daca citeati cu atentie ce am scris si daca aveati cunostinte minime de economie nu mai cred raspundeati, asa, in doi peri. sincer parerea dumneavoastra nu ma ajuta deloc. imi pare rau pentru acest site ca are ca membri multi "bagatori de seama".
Discuție Despagubire RCA
Salut. Masina pe care o conduc a fost lovita de un alt autovehicul care iesea cu spatele din parcare. vinovatul are asigurare RCA . proprietarul masinii pe care o conduc este o firma, care in momentul de fata are activitatea suspendata. s-a facut imputernicire pe numele meu, pt relatia cu firma de asigurari.
la fata locului, dupa accident, s-a completat intelegerea amiabila; apoi am stabilit impreuna cu soferul vinovat ziua in care sa mergem la asigurare. am fost s-au completat actele de catre agentul de daune.
acesta mi-a cerut cad iban al firmei pentru a vira banii aferenti reparatiei, in cont.
m-am interesat de iban. firma fiind suspendata, si-a inchis toate conturile bancare, neavand acum cont bancar. mi-a explicat si fostul contabilul firmei ca firma nu are voie sa faca tranzactii (sa primeasca bani sau sa faca plati) daca are activitatea suspendata.
astazi am primit de la Asigurator o adresa (trimisa prin curier) prin care solicita firmei sa le comunice contul bancar.
tin sa mentionez ca a fost depus certificatul constatator, eliberat de registrul comertului, prin care se arata ca firma are activitatea suspendata.
cu cine am mai vorbit, mi-au spus ca procedeaza astfel pentru ca ei platesc cu mult sub valoarea reala a reparatiei si daca iti livreaza banii in cont e ca si cand ei se retrag din schema. eu nu vreau banii ci vreau masina reparata.
ce ma sfatuiti sa fac?
va rog sa-mi raspundeti....
multumesc
Răspuns la discuția concediu de odihna
prin lumna februarie ni s-a cerut pe mail sa ne fixam o perioada de concediu dorita. perioada aleasa de mine si comunicata pe mail a fost ce pentru care am facut si cererea de concediu.
problema este ca nu s-a facut nici o hartie cu planificarea concediilor, care sa fie semnate de angajator si de angajat
o sa va scriu maine, daca mai am mail-ul trimis catre condurere cu perioada de concediu planificata.

Multumesc.

PS: concediu medical iese din discutie!!
Răspuns la discuția concediu de odihna
din discutia cu patronul, nu cred ca imi va semna cererea de concediu. daca imi bag cencediu medical, stie ca pot fi verificati angajatii aflati in CM, si o va face.
ce e de facut?
Răspuns la discuția concediul de odihna
Buna .
aceeasi problema ar fi si in cazul meu.
Daca primesti un raspuns, directioneaza-l si catre mine te rog.
Am postat si eu un mesaj pe aceeasi tema.
Multumesc
Salut.
Am facut o cerere de concediu in urma cu 2 saptamani, pentru perioada 19-30 iulie. cererea sta pe biroul patronului exact cum am lasat-o. intr-o discutie purtata cu patronul meu, acesta mi-a spus ca nu-mi poate semna cererea de concediu pentru ca cealalta angajata (colega de birou) nu se descurca singura si interesul lui (al patronului) este sa mearga firma bine si apo sa se gandeasca la angajati si la nevoile lori . eu mi-am planificat concediul cu familia si vreau ca prima zi de concediu sa fie 19 iulie. cum pot sa ies din aceasta situatie fara sa ma cert sau sa-mi pierd locul de munca.
Multumesc.

Astept raspuns.