daca plec din tara respectiva automat nu asi putea respecta orarul dat de instanta ca tatal sa isi vada copilul odata la 15 zile (in majoritatea cazurilor), ce se poate intampla, nu vreau sa mai stau in Portugalia , tatal vrea sa ramana, exista vre-o posibilitate. multumesc
Buna ziua, sunt in Portugalia cu un copil de 6 ani ce locuieste cu mine (mama), am deschis un proces pentru a obtine custodia copilului, precizez ca nu sunt casatorita cu tatal copilului,asi dorii sa plec in Romania dar fetita nu are decat un certificat de nastere Portughez. A-si dori sa stiu daca instanta il obliga sa semneze pentru ai face actele necesare si daca a-si putea sa plec in Romania dupa ce instanta imi incredinteaza copilul cu sau fara dreptu tatalui, ce se va intampla dupa ce parasesc Portugalia si daca sunt obligata sa ii aduc copilul sa il vada la termenul dat de instanta, multumesc
fetita e nascuta in portugalia , are 6 ani si nu are facut nici un fel de acte , buletin, pasaport .....prietana mea nu a fost casatorita cu tatal copilului, el nu vrea sa seneze sa ii faca acte la fata , vrem sa plecam de aici , pentru ca sunt amenintate cat prietena mea cat si copilul , multumesc de sfat
buna ziua domnule avocat , in 2007 am fost acuzat cum ca asi fi facut fals in acte si trafic de peroane , sa efectuat perchezitie la mine acasa unde nu au avut ce gasi, nu am facut in viata mea asa ceva, intradevar sa vorbit daca asi putea face niste acte , dar legale pentru 3 moldoveni de peste prut , am zis ca pot sa ma interesez , nu am luat nici un ban inainte, m-am interesat era foarte complicat, asa ca m-am intalnit cu baiatul respectiv si i-am zis ca nu se poate, acea persoana a facut plangere la politi cum ca eu asi fi luat bani de la el pentru ai face actel respective , tot in 2007 am plecat din tara pentru am rezolva niste probleme de sanatate ( operatie la picior , am fost muscat de niste paianjeni ) de atunci nu mai stiu ce s-a intamplat, momentat sunt tot in strainatate, cum asi putea sa ma apar , tin sa precizez ca am fost amenintat chear de politie , sunt nevinovat si mie frica de justitia din romania, nu vreau sa imi afectez imaginea , multumesc .