avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil

fetita e nascuta in portugalia , are 6 ani si nu are facut nici un fel de acte , buletin, pasaport .....prietana mea nu a fost casatorita cu tatal copilului, el nu vrea sa seneze sa ii faca acte la fata , vrem sa plecam de aici , pentru ca sunt amenintate cat prietena mea cat si copilul , multumesc de sfat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:42, 25 Octombrie 2010
Mergeti la Ambasada Romaniei sau la cea mai apropiata misiune diplomatica a Romaniei pentru a va acorda asistenta de care aveti nevoie,eventual pentru a va pune in legatura cu un avocat portughez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce am nevoie sa pot circula in ue cu copilul fara prezenta tatalui? Andra-2016 Andra-2016 Eu romanca, tatal copilului meu este portughez, copilul (de 11 luni) nascut in UK si recunoscut de tata pe certificat nastere, copilul are numele de familie si ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nou nascut probleme CosminV. CosminV. Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi Eu sunt cetatean roman iar sotia este din Kazakhstan!suntem casatoriti la noi in romania cu acte in regula de ... (vezi toată discuția)