Deci in 2005 am fost arestat si asupra mea sau gasit 600 mil lei si pe baza unei ordonate prin care se punea sechestru asigurativ asupra banilor acesti bani sunt pusi la banca pe numele meu, sunt trimis in judecata se da hotarare judecatoreasca..dar despre bani nu se spune nimik ma duc la ei si imi spun ca inca sunt urmarit in alt dosar disjuns din 2009 imi vine acasa S.U.P ma duc iar la ei si imi zic ca inca sunt urmarit anul acesta ma duc fa cere si imi vine acasa ...CA AM FOST SCOS DE SUB URMARIRE PENALA SI NU MAI SUNT CERCETA T IN ALTA CAUZA PENALA de ei... ok acum ce fac? am fost la procuror dar e in vacanta .. si grefireri mi-au spus sa astept pana in septembrie cum imi recuperez bani ei sunt inca in banca pe numele meu dar din cauza ordonatei date de diicot nu pot sa i ridic cum i fac pe cei de la diicot sa imi scoata sechestrul asigurativ... si am vreo sansa sa imi iau dobanda la bani ?
ok, dar daca in 2008 mi sa dat n.u.p ... de catre diicot ....nu de catre parchet... diicot este in subordinea Parchetul General al Romaniei?asta nu stiu ? eu am o cere la ei .. la diicot dar .. inca nu am nici un raspuns si a trecut mai bine de o luna ...? .. deci cand ma fost acolo mi sa spus verbal ca nu mai am nici o problema...si daca nu am nic o problema ... bani au fost pusi printr-o ordonanta de ce nu dau o ordonanta de scoatere de sub sechestru .... asta nu inteleg ...sa inteleg ca e rea vointa ..deci nu mai au nic un motiv legal sa tina acei bani ....SI O ORDONANTA DATA DE DIICOT CAT TIMP E VALABLIA ?ca e din 2005 si e o hotarare data de inalta curte de casatie si justitie si un N.U.P dat de ei in 2008 deci pe ce baza sunt retinuti bani aceia( mi se spune ca ei stiu ca bani sunt rezultati din infractiuni....pe baza ca ei stiu dar nu au nic o dovada in acest sens ...) si ca decat prin judecata o sa mi se deblocheze contul ?
Deci cum intru in posesia unei N.U.P date de diicot pe numele meu tinad seama ca am facut cere... tin sa spun ca solutia e din 2008 ?Am fost de mai multe ori la procuror si mi se spune ca se erceteaza dar... sa va explic in 2005 am avut probleme cu legea( mi sau confiscat niste bani) mi sa intocmit dosar penal si sa dat o hotarare de inalta curte de casatie si justitie asta in 2006 in care nu se spunea nimik de bani .. bani sunt depusi la banca pe numele meu ..unde sunt si acuma ....ma duc la procuror si cer sa imi deblocheze bani retinuti prin ordonanta imi spune ca pe baza dosarul 2005 sa disjuns ocauza si se fac cercetari .. ok in 2008 primesc acasa N.U.P in dosarul disjuns din cel din 2005. ma duc anul acesta la banca si banca imi spune ca tot blocati ....ma duc iar la procuror . si imi ice ca inca sunt anchetat ...( sunt destul de sigur ca nu mai sunt cercetat in nici un dosar ...asta e pastila de la procuror am ingitio pana acuma de cateva ori dr mi sa luat).... si nu mi se raspunde a trecut ceva timp de atunci ......deci bani sunt luati in 2005 suntem in 2010 ....bani satu de 5 ani la banca pe numele meu fara dobanda fara nimik...
Infractiunea este pe legea 365/2002 si suna ceva de genul accesarea fara drept de sisteme informatice bancare...stie cineva cand se sprescrie ? si cat timp pot fi anchetat de pe urma unui doar care sa solutionat 1 data de I.C.J a 2 oara intr-un dosar disjuns mi se da nup ... ?