avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CUM IMI IAU BANII DE LA DIICOT ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CUM IMI IAU BANII DE LA DIICOT ?

Deci in 2005 am fost arestat si asupra mea sau gasit 600 mil lei si pe baza unei ordonate prin care se punea sechestru asigurativ asupra banilor acesti bani sunt pusi la banca pe numele meu, sunt trimis in judecata se da hotarare judecatoreasca..dar despre bani nu se spune nimik ma duc la ei si imi spun ca inca sunt urmarit in alt dosar disjuns din 2009 imi vine acasa S.U.P ma duc iar la ei si imi zic ca inca sunt urmarit anul acesta ma duc fa cere si imi vine acasa ...CA AM FOST SCOS DE SUB URMARIRE PENALA SI NU MAI SUNT CERCETA T IN ALTA CAUZA PENALA de ei... ok acum ce fac? am fost la procuror dar e in vacanta .. si grefireri mi-au spus sa astept pana in septembrie cum imi recuperez bani ei sunt inca in banca pe numele meu dar din cauza ordonatei date de diicot nu pot sa i ridic cum i fac pe cei de la diicot sa imi scoata sechestrul asigurativ... si am vreo sansa sa imi iau dobanda la bani ?
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
octaradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 15:21, 9 August 2010
Adresati o cerere in scris si luati nr de inregistrare.
Apoi, o sa vina si procurorul de caz sa lamuriti situatia.
Dobanda nu veti primi de la banca.
faceti cerere in scris pt restituirea sumei.
Cine a dispus aplicarea sechestrului asigurator in baza caruia s-au depus banii dvs. in banca, tot acela va dispune si ridicarea lui. Luati legatura cu persoana respectiva (asteptati daca este in vacanta, desi ar trebui sa fie numita o alta persoana din compartimentul respectiv de munca care ii tine locul pe perioada cat este in vacanta si care se ocupa de toate problemele in locul lui)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia unuei n.u.p date de d.i.ic.ot"? octaradu octaradu Deci cum intru in posesia unei N.U.P date de diicot pe numele meu tinad seama ca am facut cere... tin sa spun ca solutia e din 2008 ?Am fost de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o suma de bani de pe care a fost ridicat sechestrul asigurator? piticbike piticbike buna. in data de 27 04 2016 mi sa pus sechestru pe suma de 1500 euro,suma ridicata de acasa de catre politia DIICOT. Si depusa la banca. in data de 28 09 2016 ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un abuzz???!!!! sau ce este ?!!!??!?!? anamaria31 anamaria31 am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari ... (vezi toată discuția)