avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum recuperez o suma de bani de pe care a fost ridicat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum recuperez o suma de bani de pe care a fost ridicat sechestrul asigurator?

buna. in data de 27 04 2016 mi sa pus sechestru pe suma de 1500 euro,suma ridicata de acasa de catre politia DIICOT. Si depusa la banca.
in data de 28 09 2016 a fost ridicat sechestrul asigurator de pe aceasta suma si am primit o hartie in care scrie: " ...DE ASEMENEA ,PRIN ACELASI RECHIZITORIU S-A DISPUS REVOCAREA SECHESTRULUI ASIGURATOR INSTITUIT LA DATA DE 27 04 2016 ASUPRA SUMEI DE 1.500 EURO SI RESTITUIREA ACESTEI SUME CATRE DUMNEAVOASTRA, URMAND SA VA ADRESATI IN ACEST SCOP UNITATI BANCARE LA CARE SA EFECTUAT CONSEMNAREA SUMEI , RESPECTIV BANCII .......... - SUCURSALA LIPSCANI. ", m-am prezentat la banca in vederea ridicari sumei cu aceasta hartie , banca refuzand sa imi restituie bani pe motiv ca nu este specificat un cont de unde eu sa ridic aceasta suma si ca nu am nici o inputernicire asupra contului in care a fost depusi bani ,contul apartinand finantelor. am sunat procurorul de caz care pe langa ca raspunde din ani in pasti a spus ca el a trimis instintare si la banca doar ca a uitat sa specifice contul din care sa fie ridicata suma. am sunat la banca ,iar banca a spus ca iei oricum nu au primit nici o adresa. am cerut prin fax procurorului de caz sa imi trimita o noua adresa de data asta catre mine ( avand in vedere ca la banca nu ajung hartiile) in care sa imi comunice contul de unde sa imi elibereze banca bani. l -am sunat si mi -a comunicat ca el nu o sa imi trimita mie ci doar la banca #-o, si astfel reincepe cercul vicios in care banca zice ca nu a primit nimic, procurorul zice ca a trimis ,si eu nu pot sa fac nimic,
ma gandesc daca optiunea ar fi sa dau pe unu din ei in judecata , si instanta sa dispuna restituirea sumei printrun executor .
normal ar fi asa cum au venit si au ridicat suma ne justificat, facand o eroare, tot asa sa imi aduca bani acasa sau sa mii depuna ei in contul meu. MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Cum imi iau banii de la diicot ? octaradu octaradu Deci in 2005 am fost arestat si asupra mea sau gasit 600 mil lei si pe baza unei ordonate prin care se punea sechestru asigurativ asupra banilor acesti bani ... (vezi toată discuția)
Teapa transfer de bani sutz sutz Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata, in urma cu cateva saptamani am primit un email de la o persoana ce lucreaza pentru o anumita companie cum ca se ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. In 2015 a deschis un cont CURENT la BRD. In 2016 a fost deschisa o ancheta penala in care figurez ca inculpat. In baza acestui dosar penal ... (vezi toată discuția)