avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate acinomcris

Activitate acinomcris

Buna ziua,

Tatal meu (care a decedat intre timp), a vandut contra sumei de 100$ acum 7-8 ani o masina Lada 1200 Combi unei persoane pe care a cunoscut-o cu aceasta ocazie. Intelegerea era sa se faca ulterior si acte. numai ca persoana care nu era din Bucuresti a plecat si n-a mai dat niciun semn de viata.
De atunci platim impozit pe aceasta masina an de an. Ce ar trebui sa fac (care ar fi calea) sa reusesc sa radiez aceasta masina, in conditiile in care nu exista nici macar o chitanta de mana cu cel care a cumparat-o.
Răspuns la discuția Executare silita-credit restant
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.
Nu am mentionat ca sunt somer de 2 luni si nu am alte venituri suplimentare. In conditiile acestea ramane doar executarea silita?

Multumesc anticipat
Am o vecina deasupra care are probleme mari: psihice, legate de venituri, de comunicare, comportament anti-social. De 5 ani de zile exista o fisura in conductele (sifonul de pardoseala) de la baie si de cate ori face baie, imi curge apa prin plafon. In plus, avand probleme psihice, traieste si cu o multime de animale in casa: caini, pisici. Pe unele dintre acestea le spala de asemenea in cada de la baie. Am incercat sa ma inteleg cu ea, oferindu-ma sa platesc eu contravaloarea lucrarii, fara rezultat. Am facut mai multe hartii la administratie fara rezultat. Mai mult, mi-a spus ca degeaba o reclam sau o dau in judecata pt ca are probleme psihice si reprezinta un caz social.
Nu pot sa-mi repar tavanul si mai exista si riscul de imbolnavire.
Va rog sa-mi spune-ti care ar putea fi calea de rezolvare a acestei probleme.
Am un apartament de 3 camere. Am facut un credit de nevoi personale cu buletinul in urma cu ceva timp. Nu am mai putut plati ratele si am intrat in conflict cu banca creditoare. Relatia cu banca s-a blocat. Se poate ajunge in situatia ca banca sa-mi execute silit casa, in conditiile in care n-am garantat cu ea si cu nimic de fapt?