Am un apartament de 3 camere. Am facut un credit de nevoi personale cu buletinul in urma cu ceva timp. Nu am mai putut plati ratele si am intrat in conflict cu banca creditoare. Relatia cu banca s-a blocat. Se poate ajunge in situatia ca banca sa-mi execute silit casa, in conditiile in care n-am garantat cu ea si cu nimic de fapt?
Depinde si de valoarea creditutului.
Nu se va face executare silita cu apartamentul pentru un credit in care ati luat un aragaz.
Mai intai se vor orienta tot la bunuri mobile, eventual chiar bunul achizitionat cu buletinul.
Chiar daca nu ati garantat cu imobilul creditul de nevoi personale banca poate sa opteze pentru executarea silita imobiliara dar si pentru o alta forma de executare cum ar fi poprirea pe venit, alegerea modalitatii de executare fiind exclusiv optiunea creditorului.
Incercati sa contactati banca si sa conveniti o reesalonare a platilor pentru a preintampina executarea silita.
Va multumesc pentru raspuns.
Nu am mentionat ca sunt somer de 2 luni si nu am alte venituri suplimentare. In conditiile acestea ramane doar executarea silita?
din pacate, daca nu aveti alte venituri, dar aveti bunuri pe numele dvs. , se vor executa acestea; mergeti in audienta la directorul sucursalei bancii si incercati sa faceti o reesalonare; asta daca nu a fost deja declarat creditul exigibil si dat spre executare, caz in care incercati sa faceti intelegerea cu recuperatorul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Sfat
ContSters67688
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, altfel am sa inebunesc.
Am 3 credite si din luna iunie am ramas restanta (avand unele probleme personale) fiind terorizata ... (vezi toată discuția)