Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, altfel am sa inebunesc.
Am 3 credite si din luna iunie am ramas restanta (avand unele probleme personale) fiind terorizata cu telefoanele, ba mai mult la 2 dintre ele au zis ca ma executa silit. Momentan nu am servici, apartamentul si tot ce este in el sunt pe numele sotului (sunt dobandite inainte de casatorie) nu am pe numele meu nimic. Cum ma pot executa silit? ce pot pati? imi este foarte frica sa nu fac inchisoare. Va rog din inima sa imi dati un raspuns cat de cat linistitor.
Nu faceti inchisoare pentru neplata unor credite .... daca nu aveti bunuri imobile sau mobile pe numele dvs ori nu realizati venituri nu au ce sa va faca intrucat nu au ce sa execute.
Multumesc foarte mult.
Ieri am vorbit cu o doamna de la una din banci, era de la departam. juridic si i-am cerut o reesalonare, la care mi-a raspuns ca numai la refinantari se face asa ceva.Bineinteles ca a inceput sa ma certe de parca eram copil de 5 ani sau d-na era "avocat al poporului", ca o sa-mi blocheze conturile (nu stiu care) o sa vina executor judecatoresc...etc.
Deci cineva m-a dat peste cap cu "inchisoarea". Daca nu platesc pana la urma voi face inchisoare. Eu nu fug de plata numai ca sunt intr-un momet din viata foarte dificil.Niciodata nu am avut asa multe necazuri adunate.
V-am mai spus o data, ca nu veti face inchisoare pentru neplata unor credite luate de la banci.
Banca va trece la executarea silita a bunurilor imobile sau mobile care sunt in proprietatea dvs.
E adevarat ca pentru neplata nu se face inchinsoare, dar pentru inselaciune in contracte se poate face inchisoare. La acordarea creditelor se dau declaratii si se intocmesc o serie de formulare pe proprie raspundere.
Trebuie sa va ganditi si la aceste aspecte, spun acest lucru pentru dna. in cauza.
Raspunsuri linistitoare si.... nu prea !
1. Nu va poate executa silit ... pentru ca nu aveti nimic pe numele dvs..
2. Prin telefonie ... inca nu s-a inventat executarea silita... dati "ignor" si va culcati linistita...
3. De patit .... nu patiti.... decat ....... cosmarurile pe care le descrieti, e si normal .... cu recomandarea drept antidot sa incercati sa va luati serviciu pentru ca oricum va trebuie si credite o sa fiti nevoita sa mai luati, si trebuie si pe acelea sa le platiti, asta daca doriti sa traiti mai bine . Mai investiti si in viitorul concret, nu mergeti numai pe consum ! . Daca nu vreti nu mai solicitati alte credite folositi banii propii pe care ii veti avea in conturi ! !
4.Inchisoare nu se face pentru credite, insa deja v-ati inchis singura in cercul cosmarurilor si de aceea incercati sa fiti mai prudenta fata de calularea nevoilor dvs raportate la veniturile pe care inca nu le aveti!
5. Mai avem raspunsuri linistitoare. dar se pare ca vom deranja pe cei care va executa , si nu suntem nici noi lipsiti de orice spirit de gluma !
Datorii
ifronea
daca am un credit la o banca si nu pot sa platesc pentru ca nu am o sursa stabila de venit, ce repercursiuni voi suporta din partea bancii creditoare? (vezi toată discuția)
Somatie de plata
moa_gabor
Buna ziua, am primit o somatie de plata de la o firma de recuperare datorii. Am o restanta in valoare de 1100 RON catre o banca la un credit mai vechi, din ... (vezi toată discuția)