avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate ancaruxandra

Activitate ancaruxandra

am luat in calcul acest aspect, dar sigur nu se va intampla asa...cel putin nu in urmatorii ani, atat timp cat el nus-i doreste acest copil acum, cat desi se afla in tara,stiind ac sunt singura cu ea, nu ma ajuta in nici un fel, desi nu mai am nici job...este un boem care nu vrea responsabilitati, un om care cauta nici el nu stie exact ce, si care sigur nu va ramane pt mult timp in tara...
daca se va intampla cum spuneti, nu as avea nici o problema, totusi e dreptul copilului meu sa-si cunoasca tatal, nu pot decide eu pentru asta....
Răspuns la discuția publicare foto fara acordul meu
Multumesc din nou pentru raspuns, stiu ca nu sunteti rau intentionat :), departe de mine gandul acesta :)...
nu aveam de ce sa ma gandesc daca e al ei, sau nu blogul...e facut de fostul ei sot blogul, ea posteaza poze cu ea pe blogul respectiv, si dupa cum am spus, exista mail intre mine si ea in care imi raspunde la faptul ca nu am fost de acord, (deci un alt accept ca ea este persoana)...

Cat despre baza legala, nu ma mai mira nimic, dat fiind ca si in alte situatii din viata mea nu ma simt protejata de legile romanesti... (vezi somajul de care nu beneficiez din motive stupide, vezi concediu cretere copil de care iar nu beneficiez din la fel de stupide motive, vezi inceputul perioadei sarcinii mele in care nu lucram si nu am gasit o lege care sa ma apere, vezi ajutorul pt familie monoparentala care e de 70ron :)))) ...dar astea sunt alte discutii )

Toate cele bune,
Anca Barzan
mda, multumesc frumos pt raspuns :(..tocmai revizuiam postul ulterior celui cu pozele fiicei mele, si toate discutiile referitoare la asta...scrie ea clar acolo ca postul nu e sters ci doar trecut pe privat,samd..as avea o tona de dovezi :(..
Doamna Stoica,
Eu va multumesc pentru raspuns, dar inafara de varianta sentintei judecatoresti, NU MAI AM alte solutii...am scris in postul meu ca nu vrea prin metode amiabile :)

Cu respect,
Anca Barzan
Buna ziua,

Va multumesc din suflet, o voi printa si voi merge sa o depun..Indraznesc sa va mai intreb daca atunci cand depun cererea aceasta, mai trebuie si alt act de natura juridica, specific.?

Multumiri,
Cu stima, Anca Barzan
Multumesc pentru raspuns, dar, am uitat sa precizez 2 lucruri:
1.NU ESTE sotul meu, ci doar omul cu care am intretinut o relatie de concubinaj in urma caruia s-a nascut copilul nostru...
2. se poate dovedi cine a publicat pozele pt ca am mail-uri primite cu comentariile celor care citeau postul respectiv, am discutia scrisa dintre mine si tatal copilului in care imi exprim opinia cu privire la lipsa acordului meu, am mail-ul de la FEMEIA RESPECTIVA in sine, unde imi spune ca a crezut ca are acordul meu, prin tatal copilului si dovada ca postul nu a fost sters, ci doar trecut pe privat, plus un post ulterior celui cu pozele copilului meu, in care autoarea blogului isi exprima idignarea ca i-a fost trecut postul pe privat de catre tatal copilului, fara sa i se ceara acordul, si unde spune ca nu e sters, ci doar invizibil pt public!
Nu credeti ca cu o hartie de la Judecator, ea va prezenta articolul publicat?
Imi cer scuze ca nu am fost foarte clara de la inceput.
Deci, ce se poate face, date fiind dovezile?

Cu multumiri,
Anca Barzan
Buna seara,

Cum pot da in judecata, in ce temei, o femeie care a publicat pe blog-ul ei poze cu copilul meu abia nascut la momentul respectiv?..adica acum 3 luni si un pic..eu nu am stiut asta decat dupa ce a publicat, nu eu i-am trimis pozele ci tatal copilului meu care e cam naiv si crezand in prietenia de dupa 17 ani de casatorie, ea fiind fosta sotie...acum articolul nu mai e vizibil pe blog, in urma dorintei mele, dar este trecut pe privat, iar aceasta femeie continua sa ma atace pe orice cale, desi nu eu sunt motivul despartirii lor si ea anyway, are o alta relatie...ea nu locuieste in tara, dar am copie dupa certificatul ei de nastere si numarul de rezidenta din tara unde se afla acum...
Multumesc anticipat,
Anca Barzan
Buna seara,

In urma unei relatii de concubinaj, acum 4 luni s-a nascut fetita mea Catinca Maria...inainte de a naste, tatal ei a plecat din tara, dar mentinand relatia...la nastere a trebuit s-o declar pe numele meu, cu linie la numele tatalui...ulterior nasterii, tatal copilului a revenit in tara, dar ne-a parasit si pana in acest moment nu a vrut sa mearga sa recunoasca copilul prin diverse amanari...i-am oferit cea mai simpla varianta, aceea cu declaratia de recunoastere si cea de renuntare a drepturilor asupra copilului, oferindu-i la randul meu declarartie de renuntare la orice pretentie materiala; insa din pacate a refuzat, spunand ca-l va recunoaste cand va vrea el....
consider ca e momentul sa il actionez in judecata, insa , dat fiind ca sunt singura, nu am nici un ajutor de nici un fel de nicaieri,si ramanand si fara postul de Director Administrativ la Okaidi, imediat dupa finalul concediului medical legal pentru nastere, nu-mi permit un avocat...aici vin si va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un model de cerere, sau actiune pentru intentarea procesului, in care ma voi apara singura....
stiu ca trebuie depusa la judecatoria de sector unde are tatal domiciliul in buletin, ( aici e alta poveste, ca nu mai sta acolo, si nu stiu unde il voi cita), stiu si ca trebuie sa o depun in numele copilului meu, dar nu am ce e mai important: textul actiunii :(
Va multumesc anticipat,
Cu stima,
Anca Barzan