Multumesc pentru raspuns. Problema mea nu este valorificarea si daca isi pierd sau nu valoarea. Mai am dreptul sa cer rascumpararea daca sunt in faliment ? La o farmacie in cazul falimentului se pierde autorizatia, la fel si la o firma de taxiuri.
1. titlurile de stat (obligatiuni) isi pierd valoare daca societatea care le detine intra in faliment ?
2. terenul concesionat de la Primarie e considerat bun al firmei aflata in faliment ? se poate valorifica in procedura ?
Multumesc pentru raspuns, ma bazez pe art. art 107(2) e din legea 85/2006 (aici sunt pe vechea lege)? puteti-ti sa imi indicati si altceva ce mi-ar fi de folos, sunt acuzata de rea intentie si risc o amenda ca nu am solicitat in scris ci doar verbal actele de la fostul lichidator :) multumecs mult !
Daca in procedura falimentului exista mai multi lichidatori judiciari, obligativitatea depunerii actelor financiar contabile catre ultimul lichidator revine fostului lichidator conform art 107(2) e din legea 85/2006 sau reprezentantului debitorului ?
Buna ziua. Am un copil nascut pe 23 dec 2010 si unul pe 07 oct 2012, beneficiez de stimulentul in valoare de 600 lei pentru perioada suprapunerii CCC ? se face dosar separat si ce acte imi trebuie ?Multumesc frumos !
Buna ziua ! Am si eu nevoie de grilele examenului din toamna pentru practicieni in insoventa. Emeilul meu este : ionescuralucutza@yahoo.com. Multumesc frumos !