avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura falimentului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura falimentului

1. titlurile de stat (obligatiuni) isi pierd valoare daca societatea care le detine intra in faliment ?
2. terenul concesionat de la Primarie e considerat bun al firmei aflata in faliment ? se poate valorifica in procedura ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:26, 19 Septembrie 2019
1. Orice bun se poate transmite se valorifica in cadrul falimentului, inclusiv titlurile de stat.
2. Daca in contractul de concesiune se permite transmiterea catre un alt concesionar, atunci se poate valorifica.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc pentru raspuns. Problema mea nu este valorificarea si daca isi pierd sau nu valoarea. Mai am dreptul sa cer rascumpararea daca sunt in faliment ? La o farmacie in cazul falimentului se pierde autorizatia, la fel si la o firma de taxiuri.
Nu imi e clar ce vreti asa ca poate reformulati.

Pentru o scurta discutie ma puteti suna L-V 9-18.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren concesionat lumynyta lumynyta buna ziua, pe un teren concesionat pe 49 ani se poate construi locuinta, poate ma ajuta cineva si imi da un rasp, multumesc (vezi toată discuția)
Teren concesionat orelly orelly Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune monalisaalina monalisaalina Daca intr-un contract de concesiune scrie ca perioada de concesiune este de 50 de ani spesificandu-se ca perioada de recuperare a pretului este de 10 ani,ce ... (vezi toată discuția)