Va multumesc mult.
Am fost azi si mi-am prelungit dovada, desi acum cateva saptamani erau convinsi ca nu va mai fi necesar pentru ca imi vor returna permisul.
Voi incerca sa intru si in audienta, sper sa se rezolve cat mai curand.
Ai avut noroc ...eu astept din decembrie 2009, desi singura persoana care a stat in spital dupa accident am fost eu.
Deci, bucura-te de permis fara sa il mai dai politistilor
In decembrie anul trecut am avut un accident (am derapat si am lovit o masina parcata), fiind necesara chemarea ambulantei. Din acest motiv se pare ca mi s-a deschis dosar in care victima sunt eu (poate am inteles gresit, dar cred ca asta mi s-a explicat). De atunci circul cu dovada pe care o prelungesc lunar.
Acum doua saptamani am depus cererea de prelungire, si mi s-a spus ca nu mi se va mai prelungi dovada deoarece imi voi recapata permisul in cel mai scurt timp. Am fost apoi in urmatoarea zi in care au avut relatii cu publicul, parca nu imi venea a crede ca s-a rezolvat in sfarsit. Am avut o presimtire buna pentru ca mi-au spus cu nonsalanta ca dosarul a plecat abia catre procuror, dar sa astept linistit ca o sa imi primesc si eu permisul inapoi la un moment dat...
Exista vreo metoda prin care sa aflu cam in ce stadiu se afla dosarul?
Daca abia a plecat catre procuror nu ar trebui sa mi se elibereze in continuare dovada provizorie?