avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate vali19

Activitate vali19

Răspuns la discuția furt calificat
pentru cine vrea sa ma ajute pot trimite citatia scanata.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția furt calificat
Citatia este stampilata de seful instantei si spune ca sunt chemat in instanta la camera x pe data y. Dumneavoastra "simonette12" v-am trimis-o scanata si mi-ati spus sa merg sa citesc rechizitoriul. Am fost astazi la arhiva si mi s-a spus ca dosarul este la procuror.
Discuție furt calificat
Buna ziua. Revin cu un subiect de pe 19 iulie.

Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice asa: "Numele meu, adresa, este chemat in instanta, in calitate de inculpat, in proces cu Numele talharului, in calitate de inculpat pentru fond- furt calificat.

In urma recomandarilor am mers la judecatorie sa vad dosarul. Prima oara nu sosise de la parchet. Astazi am mers si mi s-a spus ca dosarul este la procuror.
Cat timp se tine dosarul de catre procuror ca se apropie termenul de proces si eu tot nu am putut vizualiza dosarul?
Răspuns la discuția citatie - plangere pentru furt
multumesc frumos pt raspunsuri
asa consider si eu ca ar trebui scris, insa si in dreptul numelui meu scrie inculpat. cred ca este o greseala. as putea undeva sa va arat exact citatia?
Buna seara. Multumesc pt raspuns. Mai jos am sa scriu exact ce este in citatie.

Numele meu, adresa este chemat in aceasta instanta, camera 108, c penal vara , in ziua de..., ora..., in calitate de inculpat, in proces cu Numele hotului in calitate de inculpat pentru Fond - furtul calificat ( art. 209 C.p) LG 365/2002.

Eu in declaratie am scris ca nu vreau sa fiu parte civila deoarece mi-am recuperat prejudiciul. Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat.
Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice asa: "Numele meu, adresa, este chemat in instanta, in calitate de inculpat, in proces cu Numele talharului, in calitate de inculpat pentru fond- furt calificat.

Daca poate cineva sa imi explice de mi se spune inculpat as fi recunoscator.