Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice asa: "Numele meu, adresa, este chemat in instanta, in calitate de inculpat, in proces cu Numele talharului, in calitate de inculpat pentru fond- furt calificat.
Daca poate cineva sa imi explice de mi se spune inculpat as fi recunoscator.
Buna seara. Multumesc pt raspuns. Mai jos am sa scriu exact ce este in citatie.
Numele meu, adresa este chemat in aceasta instanta, camera 108, c penal vara , in ziua de..., ora..., in calitate de inculpat, in proces cu Numele hotului in calitate de inculpat pentru Fond - furtul calificat ( art. 209 C.p) LG 365/2002.
Eu in declaratie am scris ca nu vreau sa fiu parte civila deoarece mi-am recuperat prejudiciul. Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat.
asa consider si eu ca ar trebui scris, insa si in dreptul numelui meu scrie inculpat. cred ca este o greseala. as putea undeva sa va arat exact citatia?
Furt calificat
vali19
Buna ziua. Revin cu un subiect de pe 19 iulie.
Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de ... (vezi toată discuția)
Citatie martor
bughyy86
Buna ziua! Astazi a venit un politist cu o citatie pe numele meu in care sunt chemat in calitate de martor intrun proces penal.Problema mea este ca eu habar nu ... (vezi toată discuția)