avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie - plangere pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie - plangere pentru furt

Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice asa: "Numele meu, adresa, este chemat in instanta, in calitate de inculpat, in proces cu Numele talharului, in calitate de inculpat pentru fond- furt calificat.

Daca poate cineva sa imi explice de mi se spune inculpat as fi recunoscator.
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 20:15, 19 Iulie 2010
Mai lecturati inca o data citatia nu cred ca dvs in calitate de inculpat in proces cu inculpatul- reveniti!
Dumneavoastra ar trebui sa aveti calitatea de parte vatamata.
Buna seara. Multumesc pt raspuns. Mai jos am sa scriu exact ce este in citatie.

Numele meu, adresa este chemat in aceasta instanta, camera 108, c penal vara , in ziua de..., ora..., in calitate de inculpat, in proces cu Numele hotului in calitate de inculpat pentru Fond - furtul calificat ( art. 209 C.p) LG 365/2002.

Eu in declaratie am scris ca nu vreau sa fiu parte civila deoarece mi-am recuperat prejudiciul. Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat.
Tot nu este bine- la rubrica cu calitatea dvs. nu poate fi inculpat, ci parte vatamata!
mai lecturati inca o data!
asa consider si eu ca ar trebui scris, insa si in dreptul numelui meu scrie inculpat. cred ca este o greseala. as putea undeva sa va arat exact citatia?

Alte discuții în legătură

Furt calificat vali19 vali19 Buna ziua. Revin cu un subiect de pe 19 iulie. Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la pretentiile civile wst wst Buna ziua! In urma cu cativa ani a fost spart apartamentul in care locuiam si hotul a fost prins. Acum am primit o citatie in care sunt chemat in calitate ... (vezi toată discuția)
Citatie martor bughyy86 bughyy86 Buna ziua! Astazi a venit un politist cu o citatie pe numele meu in care sunt chemat in calitate de martor intrun proces penal.Problema mea este ca eu habar nu ... (vezi toată discuția)