Buna ziua! Astazi a venit un politist cu o citatie pe numele meu in care sunt chemat in calitate de martor intrun proces penal.Problema mea este ca eu habar nu am de nicio intamplare la care sa fii asistat (NICIODATA).Poate fi o greseala a politiei?ce ar trebuii sa fac?Multumesc anticipat!
Cred ca va trebui sa va prezentati in instanta la termenul de judecata si sa aduceti la cunostinta ca nu stiti nimic de nicio fapta penala.Puteti depune si o cerere in acest sens prin registratura.
Daca nu va prezentati sau nu depuneti nici macar o hartie la dosar, veti fi amendat si adus cu mandat de aducere cu politia.
av.M.Hornea
Si totusi, ma poate pune cineva martor fara ca eu sa stiu despre ce este vorba?Nu cunosc pe nimeni care sa aiba probleme cu legea! Multumesc pentru raspuns!
s-ar putea sa aflati cand ajungeti in instanta ca unele din cunostintele dvoastra nu sunt chiar asa curate cum le credeati :)
poate e vorbe de vecini...cine stie ?!?...sa spuneti daca i-ati auzit cum se bat !
oricum, mergeti de buna voie, ca altfel va alegeti si cu amenda si cu mandat de aducere.
daca nu ma prezint
andrei856
buna
as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)