avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie politie martor art 244 cp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie politie martor art 244 cp

Bună ziua,

Am primit o citație poliție care spune că sunt chemata în data x, la secția de politie în calitate de martor intr-un dosar penal, art 244 cp. Nu am nicio idee despre ce poate fi vorba însă se menționează ca în caz de neprezentare se poate emite mandat de aducere.

Ma puteți ajuta? Este motiv de îngrijorare? Ar trebui sa merg cu un avocat? Nu știu dacă, citata drept martor am de ce sa ma îngrijorez dar nici sa am vreo surpriza neplăcută. Ce ma sfătuiți?

Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: CalinAdrian93 , utilizator 17:46, 25 Iunie 2014
Nu este motiv de îngrijorare, dar trebuie neapărat să mergeți la secție. Vă vor spune despre ce este vorba, dacă știți ceva despre acel dosar indicat este să spuneți tot ce știți să nu se ajungă mai departe la mărturie mincinoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauze de coruptie raysa raysa am primit o citatie in calitate de martor in proces cu x in calitate de inculpat si altii pentru trafic de influenata (art257c.p).in caz de neprezentare se ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)