Reprezint o UAT si va rog sa imi spuneti care ar fi baza legala pentru inchirierea de pasuni aflate in domeniul public, de la Consiliile Locale. Se spune ca acestea pot doar concesiona pasunile, dar noi dorim inchirierea lor.
Va multumesc anticipat!
Parcurgand cele 12 pg. ale forumului , la sectiunea model de contract nu am gasit cee ce solicita diaa.Exista? am si eu nevoie urgenta de un model de hotarare a adunarii generale pentru un ONG.
Adica pot sa fiu in acelasi timp in preaviz si in concediu? dupa expirarea preavizului trebuie sa mi se incheie contractul de munca,nu? dar eu mai sunt in concediu......cum vine asta?
Buina,
Ma numesc Vali si am o problema urgenta,
Sunt consilierul primarului dintr-o comuna, am o cerere de concediu aprobata incepand cu 20 iulie iar in data de 19, adica azi ma trezesc cu preaviz, evident canu doresc lucrul asta. Se poate un preaviz cu o zi inaninte de inceperea concediului de odihna ?, concediu care se termina dupa expirarea preavizului? Concediul este de 20 zile lucratoare iar preavizul de 15 zile lucratoare.
Va rog sa-mi raspundeti cat se poate de repede si sa ma sfatuiti cum sa procedez.
multumesc anticipat