as dori sa stiu si eu de unde as putea lua nr de telefon al avocatului mateut gheorghita ca ma chinu de foarte mult timp si nu il gasesc am un nr de telefon dar nu raspunde nimeni niciodata la el.
problema este uramtoarea el a fost incadrat la 15-25 de ani adica omor deosebit de grav deoarece a tras procurorul concluzii k persoana pe care ar fi omorat-o ar fi fost talharta,dar nu este asa,cum ar putea fi schimbata incadrarea?
am si eu pe cineva care este arestat de un an si 7 luni si inca nu este definitiv,a fost arestat pentru omor,era consumator de droguri,si impreuna cu un tovaras au cumparat droguri dupa care s-au certat pe ele,dupa care prietenul sau a inceput sa dea in el si el a sarit cu un briceag si l-a taiat pe gat dupa care l-a dus la spital incercand sa ii salveze viata,pana acum la fiecare instanta spitalu a spus ca victima a fost adusa de catre inculpat.......intrebarea mea este cam ce se va intampla cam care este pedeapsa care ar lua=o si daca se poate va rog sa imi recomandati un avocat foarte bun care s-ar ocupa de acest caz,indiferent de onorariile cerute.