avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate viorel_enita

Activitate viorel_enita

Am tot incercat sa aflu un raspuns dar acesta nu mi s-a oferit de nicaieri.O sa explic pe larg cazul tatalui meu si daca cineva cunoaste mai bine legislatia va rog sa ma ajutati cu o idee sau ceva pasi pe care ar trebui sa-i urmez.Pe data de 11.05.2009 a suferit o interventie chirurgicala,in urma unei tumori gigant(condrosarcom).Pentru aceasta i-au fost necesare printre altele 2 plase pentru a-i fi inlocuite coastele,plase pe care a trebuit sa le comercializeze din S.U.A. si Olanda,deoarece nu se gaseau in sistemul medical romanesc.Una din plase,achizitionata prin firma romcare.srl,cod si descriere produs (1dlmcp204 DualmeshPlus Biomaterial 26*34 cm) a costat 10774,01 ron,iar cealalta a fost achizitionata prin firma sc cortech med srl,proteza parietala atrium c-qur edge mesh,dimensiuni 30,5*45,5 cm,in valoare de 8574,00 ron.Produsele au fost achitate integral de catre el,pe baza facturilor si chitantelor emise de cele 2 firme.
In decursul unei emisiuni televizate la Antena 1 Pitesti,unde era invitat domnul presedinte al C.A.S. Arges l-a intrebat in direct dupa ce i-am prezentat cazul,daca cele 2 facturi pot si decontate de catre C.A.S. Dansul l-a invitat la biroul dumnealui cu cele 2 facturi si decontul de cheltuieli de la spital,pentru a vedea daca pretul celor 2 plase nu sunt incluse in cheltuielile spitalului.I-a lasat copie de pe acte si l-a chemat dupa o saptamana.Atunci i-a zis ca sunt bagate in decontul spitalului,dar ma indoiesc ca a studiat cazul deoarece se vede clar ca in decont si cele mai mari sume sunt pentru altceva.Nu stiu exact daca este o problema de natura juridica,dar as dori daca se poate si aveti cunostinte in cauza sa ma informati daca cele 2 plase pot fi decontate.Sau ce pasi ar trebui urmati.Va multumesc!
dar daca la dosar imi apare un numar,inseamna ca dosarul este activ?sau poate avea numar indiferent daca s a incetat urmarirea penala?
am povestit acum o saptamana de ''isprava'' mea in care am spart niste geamuri.in fine.am platit,s a retras plangerea,a venit dosarul de la bucuresti,am completat procesul verbal am semnat cam tot ce era de semnat asta acum 3 zile.azi am primit o citatie in care mi se zice sa ma prezint maine la politia municipala.sus imi apare la dosar penal numarul.este normal sa primesc o astfel de citatie?care sa fie motivul?in conditiile in care conteaza inicidentul s a petrecut in alt cartier implicit a fost rezolvat de politia de acolo.insa acum sunt chemat la sectia de politie de care depind.
am fost la o petrecere alaturi de mai multi prieteni,unde evident am consumat alcool peste limita si am ajuns intr o stare avansata de ebrietate.nu stiu exact in ce imprejurari am spart 4 geamuri ale unei locuinte aflata la 1 km de locul unde a avut loc aniversarea.efectiv nu stiu ce s a intamplat insa proprietarul a depus plangere,a venit politia,ma aflam chiar in locul savarsirii faptei,m au dus la amprentat,declaratii etc.daca ii voi plati prejudiciul in urma intelegerii care cred ca va avea loc maine de dimineata,pentru ca atunci m au chemat la politie,voi risca sa mi faca dosar penal?asta in cazul in care reclamantul isi va retrage plangerea?am un termen fix in care trebuie sa acopar pagubele?poate cere si alti bani in afara de recuperarea daunelor?as vrea un raspuns pana in aceasta seara.va multumesc.imi cer scuze pentru greselile gramaticale.