avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am primit o citatie de la politie art.198 c. pr. pen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am primit o citatie de la politie art.198 c. pr. pen

am povestit acum o saptamana de ''isprava'' mea in care am spart niste geamuri.in fine.am platit,s a retras plangerea,a venit dosarul de la bucuresti,am completat procesul verbal am semnat cam tot ce era de semnat asta acum 3 zile.azi am primit o citatie in care mi se zice sa ma prezint maine la politia municipala.sus imi apare la dosar penal numarul.este normal sa primesc o astfel de citatie?care sa fie motivul?in conditiile in care conteaza inicidentul s a petrecut in alt cartier implicit a fost rezolvat de politia de acolo.insa acum sunt chemat la sectia de politie de care depind.
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 20:07, 29 Iulie 2010
198 .. cred ca ati primit o amenda ca nu v-ati prezentat cand ati fost citat... banuiesc. dati o fuga pana acolo ca nu se intampla nimic
dar daca la dosar imi apare un numar,inseamna ca dosarul este activ?sau poate avea numar indiferent daca s a incetat urmarirea penala?
Numarul de inregistrare al dosarului ramane numar, si daca dosarul este "activ" si daca "moare" prin incetarea urmaririi penale!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la serviciul de investigare a fraudelor ioanavr ioanavr Am primit o citatie de la serviciul de investigare a fraudelor care mi-a fost inmanata de catre politia comunitara a orasului .Aceasta citatie nu are numar de ... (vezi toată discuția)
Furt mega image alexandru250100 alexandru250100 buna ziua! acum 5 luni, o prietena a furat dintr-un magazin mega image 2 produse in valoare de 25 de lei (in total). politia a fost chemata, am mers cu ea in ... (vezi toată discuția)
Procedura dosarelor penale proces_ro proces_ro As dori sa inteleg cum se procedeaza cu dosarele penale. Stiu ca dupa o plangere la parchet, un dosar cu un nr xxx/P/2012 este trimis la sectia de politie ... (vezi toată discuția)