avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt mega image
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furt mega image

buna ziua! acum 5 luni, o prietena a furat dintr-un magazin mega image 2 produse in valoare de 25 de lei (in total). politia a fost chemata, am mers cu ea in calitate de martor la sectie, ni s-au luat amandurora declaratii si dupa am fost trimisi acasa. acum cateva zile, a primit din partea sectiei de politie un document in care se dispune incetarea urmaririi penale, intrucat nu exista interes public in urmarirea faptei. in schimb, astazi a primit o citatie din partea judecatoriei sectorului 3 in care este chemata in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala. acum, intrebarea mea este: Ce se va intampla mai departe, avand in vedere ca respectiva nu reprezinta un pericol pt societate, nu are recidiva si nu s-a mai intamplat nimic in timpul cercetarii penale?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa scape fara cazier daca este un prejudiciu redus sau nu exista prejudiciu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si in instanta ce se va intampla? mai exact, ce inseamna "confirmare renuntare urmarire penala"?

Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
alexandru250100, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca procurorul a dispus incetarea urmaririi penale, de ce a mai primit citatie din partea judecatoriei, cum ca trebuie sa se prezinte in instanta?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
alexandru250100, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si dacă prejudiciul este plătit/recuperat?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

O sa scape fara cazier daca este un prejudiciu redus sau nu exista prejudiciu.

Pentru a confirma si un judecator ceea ce a decis procurorul de caz.
Asa "merge" justitia la noi.

Alte discuții în legătură

Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal oscumpyka oscumpyka Buna ziua..am si eu o intrebare....in urma cu un an am fost batuta de fostul meu concubin {asa il pot numi pentru ca nu am fost casatoriti } -tatal fetitei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o intrebare simpla. am primit o decizie de la ... lorentzo lorentzo Buna ziua ! Am o intrebare simpla. Am primit o decizie de la procuratura de neincepere a urmaririi penale pentru un caz banal si am fost somat sa platesc 100 ... (vezi toată discuția)