ai dreptate, sa-ti fie cu iertare. asa pare de acolo de unde te uiti, ca sunt numai facilitati pentru functionarii publici cu statut special. eu te-as ruga sa aprofundezi un pic studiul asupra problemei si ai sa descoperi niste chestii incredibile: cum platesc 2 case de asigurari de sanatate pentru a beneficia de asistenta medicala gratuita (si fie vorba intre noi, prefer sa merg la cabinetele particulare), cum nu beneficiez de somaj in caz ca sunt dat afara, cum sunt tras la raspundere indiferent daca sunt sau nu in timpul serviviului, cum trebuie sa raspunzi "prezent" la orice ora din zi si din noapte, cum trebuie sa nu reactionez ca un om normal atunci cand sunt injurat, scuipat, bruscat, cum trebuie sa-mi risc viata pentru altii, fara sa ma gandesc ca am fost "macelarit " dpdv financiar de catre cei care ne conduc... lista poate continua.
cati bani poti castiga de pe urma "activitatii didactice"? vorbesc despre un business care iti poate aduce bani sa-ti hranesti copiii si sa-tiplatesti facturi si rate. trebuie intoarsa legislatia si in favoarea noastra.
Trebuie gasita o portita pentru functionarii publici (cu statut special: politisti, jandarmi,pompieri) pentru a-si putea infiinta pfa si astfel sa incerce sa supravietuiasca.
va multumesc anticipat pentru raspunsuri