In 1994 am cumparat un ap.cu o camera cu clauza de uzufruct viager in favoarea persoanei de la cere am cumparat.Fiind casatorit,evident ca si sotia a fost inscrisa in contractul de vanzare cumparare.In acest moment sunt in litigiu ci sotia,intr-un proces de divort,fiind plecata in strainatate,iar motivul pentru care l-am cumparat nu mai corespunde celui initial.In apartamentul in cauza,am dus de comun acord cu persoana de la care am cumparat si cu sotia,diverse lucruri de folosinta comuna dar si personala,cu conditia de a le folosi sau lua la nevoie.Acum in situatia diferita in care suntem,sotia plecata in conventie cu uzufructantul,nu-mi mai permite accesul la lucrurile personale si cele ce le am depozitate acolo,tinand permanent usa incuiata.Doresc sa anulez contractul de vanzare cumparare.Ce pot face legal.Multumesc.
Doamnei Gabrielle Monique ii cer scuze pentru propria-mi greseala de a interpreta mesajul de bune intentii altfel decat a fost transmis.Mii de scuze, acum am recitit totul si mi-am dat seama de eroarea facuta.:">:sorry:
Multumesc doamnei simonette12 pentru amabilitatea de a ma lamuri,deasemeni doamnei Gabrielle Mo..pentru spiritul pacifist dar situatia nu e chiar asa roz,casa de bani a transmis copiilor ca nu mai intentioneaza sa vina acasa ramane in Germania pentru a sprijini copii:( motiv pentru a-si justifica hotararea de a ne parasi,pentru ca in momentul cand copilul cel mare a solicitat un mic ajutor financiar,i-a raspuns ca are salariu,sa ciara si lui ,,taicatu´´.Mentionez ca nici nu doreste sa ia legatura cu mine, sotul(componenta oficiala),iar in Germania nu are aer cat vorbeste,facturi platite de subsemnatul.:"> Daca banca ar fi fost asa cum vedea d-na Gabrielle,totul era OK,dar are alta banca.
Multumesc pentru raspuns,totusi nu se prezinta nici de aceasta data, dupa citarea intr-un ziar de larga circulatie,ce am de facut?Am aflat de la vecine si cunostinte comune ca intentiona sa ramana definitiv cu ceva vreme in urma,dar probabil nu au iesit pasentele cum astepta.In urma unor telefoane pe care tot le astepta cu multa nerabdare am vazut ca-si face bagajele si hotararea de a pleca era ferma.Mentionez ca aceasta plecare precipitata se intampla dupa trei saptamani de la sosirea din Germania.
Va multumesc
dupa 26 ani de casnicie#-o sotia a dat de gustul aventurii germane,anuntand copii,majori,ca nu mai vine acasa,ramanand in Germania pentru a-i ajutaB-).Intentionez sa divortez,si va rog sa ma sfatuiti chiar daca sunt chichite judecatoresti,cum sa procedez sa ajung la desfacerea casniciei fara sa stie si ce pot face pentru pastrarea locuintei unde vin copii.Va multumesc