avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate danarodica

Activitate danarodica

Tatal meu a decedat in anul 2005, mostenitorii fiind eu si cea de a doua sotie . In urma decesului, a fost deschis un proces de partaj succesoral care s-a terminat in decembrie 2007 . Eu am rams cu un apartament si sotia tatalui meu a primit o suma de bani . Pe timpul acestui proces, apartamentul a fost inchiriat (tatal meu il inchiria-se) si chiria a luat-o sotia sa . Eu am intrat in posesia apartamentului in ianuarie 2008 . In luna decembrie 2010 am primit o scrisoare de notificare din partea unei societati de recuperare prin care eram anuntata (de fapt tata era anuntat) ca exista o factura [EDITAT] neachitata din anul 2006 . Cine trebuie sa plateasca aceasta datorie ?
Răspuns la discuția Returnare produse
puteti sa imi dati un nr de lege ?
Sotul meu a cumparat dintr-un magazin doua galerii pt perdele fara sa stie ca erau din metal si nu din lemn asa cum ne doream noi . Am fost a doua zi la magazin cu bonul de casa si ne-au spus ca putem schimba cu alt produs dar pentru ca in acelmagazin nu se comecializeaza decat galerii din fier nu am avut cu ce schimba . As dori sa stiu daca exista vreo lege prin care mi se pot returna banii . Nu este vorba de o suma mare dar modalitatea prin care cele doua vanzatoare au pus problema m-a deranjat la culme mai ales ca una dintre ele a spus ca in magazinul acela ele fac legea . Multumesc