avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cine plateste datoria catre societatea de recuperare ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cine plateste datoria catre societatea de recuperare ?

Tatal meu a decedat in anul 2005, mostenitorii fiind eu si cea de a doua sotie . In urma decesului, a fost deschis un proces de partaj succesoral care s-a terminat in decembrie 2007 . Eu am rams cu un apartament si sotia tatalui meu a primit o suma de bani . Pe timpul acestui proces, apartamentul a fost inchiriat (tatal meu il inchiria-se) si chiria a luat-o sotia sa . Eu am intrat in posesia apartamentului in ianuarie 2008 . In luna decembrie 2010 am primit o scrisoare de notificare din partea unei societati de recuperare prin care eram anuntata (de fapt tata era anuntat) ca exista o factura [EDITAT] neachitata din anul 2006 . Cine trebuie sa plateasca aceasta datorie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 10:55, 25 Mai 2011
Suntem in 2011,,calculati ca sau scurs cei 3 ani, suma respectiva din factura s-a prescris, deasemeni someaza o persoana fara a vea "capacitatea de folosinta a dreptului fiind decedata." Orice actiune a [EDITAT] impotriva tatalui Dv. decedat este nula..Stati linistita, aratatii situatia de fapt si drept care exista la cei de la [EDITAT]..:((
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment plata-restanta Bkakaroly Bkakaroly Buna ziua. Am o problema cu facturi,este vorba despre un credit luat de tatul meu, dansul a decedat in anul trecut, in luna septembrie.Locuiesc singur acasa, ... (vezi toată discuția)
Pretentii pentru nefolosirea dreptului de proprietate georgel40 georgel40 Buna seara, am si eu o intrebare: pot cere pretentii pentru nefolosirea dreptului de proprietate? Am fost in proces de iesire din indiviziune cu sotia ... (vezi toată discuția)
Debit persoana decedata la mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, Am urmatoarea problema si as aprecia sfatul dvs : In urma cu o zi am primit o notificare de la compania TOP FACTORING cu privire la un debit ... (vezi toată discuția)